Водії луцьких маршруток відмовляються возити людей на кінцеві зупинки

10 Липня 2018

Мешканці Луцька нарікають на незадовільну роботу водіїв маршруток.

За словами директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариси Карп’як, у групу оперативного реагування «15-80» надійшло 24 звернення, які стосувалися роботи маршрутних автобусів.

«Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо у ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними Правил дорожнього руху, відмову їхати до кінцевої зупинки, відсутність навігаторів та брудний і занедбаний стан автобусів на маршрутах: 9а, 11, 12, 17, 22, 23, 24, 25, 28, 29, 31»,  – зазначила посадовець.

Виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт різко відреагував на такий стан речей. Він наголосив, що скарги на перевізників повинні бути «жорстко розглянуті» й усі винні мають бути покарані.

Він зауважив, що коли перевізники приходили і просили підвищити плату за проїзд, то обіцяли, що всі проблеми зникнуть: «і з вечірніми і ранковими рейсами все буде в порядку, і водії будуть поводити себе належним чином з пасажирами, і бруд з транспортних засобів зникне».

«Ситуація не змінилася: ціни піднялись, а якість послуг не поліпшилася. Тому потрібно жорстко реагувати на всі скарги від людей на перевізників і карати їх за неналежну організацію роботи», – сказав Пустовіт.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, сесія, луцька міська рада