Малолітні камікадзе: В Києві підлітки гуляли тросами Південного моста (фото)

8 Липня 2018

Неповнолітні адреналінщики налякали киян, влаштувавши канатоходіння по тросах мосту на Піваденному шляхопроводі. Приголомшені ризикованими витівками очевидці зробили знімки.

Двоє юнаків підняли на вуха екстрені служби столиці: в погоні за адреналіном, хлопці видерлися на конструкцію Південного моста і, наче канатоходьки, балансуючи, ходять тросами. За цим небезпечним видовиськом спостерігає купа роззяв, а крім того – рятувальники, поліція та бригада «швидкої», що з’їхалися на місце на випадок можливого драматичного розвитку подій. Ану ж екстремали зірвуться?

«Ранкова НП у Київі на південному шляхопроводі: малолітки лізуть угору по тросах, два тіла. На місце виїхали усі служби і труповозка про всяк пожежний:) Одначе якщо хлопці, крий Боже, впадуть у воду, знайти тіло буде вкрай важко з огляду на сильну течію і велику кількість будівельних метеріалів на дні. Те саме стосується і ділянки пішохідного мосту. За словами рятувальників, шанси знайти там втонуле тіло – менше ніж 10%», – «оптимістично» сповістив один зі свідків небезпечного трюку тинейджерів у спільноті «ДТП.Київ.юа» у «Фейсбуку». І прикріпив фото із двома силуетами на страшній висоті.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, підлітки, поліція, рятувальники, Фото