У Києві іноземці грабують дівчат

5 Липня 2018

Зловмисник зірвав із шиї киянки золотий ланцюжок, однак перехожі, які стали свідками злочину, наздогнали правопорушника на сусідній вулиці та тримали до приїзду поліції.

Як розповів начальник відділу поліції №1 Солом’янського управління поліції Павло Чеханюк, до правоохоронців звернулася 22-річна місцева мешканка та повідомила, що незнайомець зірвав із шиї золоту прикрасу і намагався втекти.

«Завдяки оперативному реагуванню перехожих, які стали свідками злочину, грабіжника наздогнали та затримали на сусідній вулиці. Встановлено, що чоловік – громадянин іншої держави, 1997 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину у місті Одеса»,- додав правоохоронець.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Іноземцю загрожує до шести років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, пограбування, поліція