У Києві спіймали чоловіка, який систематично обкрадав школярів

26 Червня 2018

Зловмисник упродовж року викрадав техніку та речі зі шкіл, ліцеїв та дитячих садочків Києва. Чоловікові оголошено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Про це інформує Національна поліція Києва.

У кожному випадку слідчо-оперативна група територіального управління поліції належним чином відпрацьовувала місце події. У ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Святошинського управління поліції встановили, що до скоєння злочинів може бути причетна та ж сама особа. І не помилилися. Оперативники встановили місцезнаходження правопорушника, який підозрюється у вчиненні близько 20 крадіжок із навчальних закладів у місті Києві. Правоохоронці провели санкціонований обшук у помешканні зловмисника.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко, слідчі вилучили мобільні телефони, ключі, телевізори, ноутбуки, годинники, одяг, а також гроші у національній та іноземній валюті, отримані від збуту краденого. Чоловік розповів, що для вчинення крадіжки обирав навчальні заклади, які вночі не охоронялися, а до приміщень проникав шляхом пошкодження вікна.

«39-річному киянину оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмисник у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», – зазначив Володимир Ткаченко.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, школярі, пограбування, поліція