У Луцьку чотири проекти перемогли у конкурсі соціальних ініціатив

20 Червня 2018

Цього року вперше у Луцьку відбувся Конкурс соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, ініціатором якого стало керівництво управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Впродовж квітня представники громадських організацій подавали ідеї щодо підтримки соціально вразливих категорій населення нашого міста. Відтак, сьогодні на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради затвердили чотири соціальні проекти, що представили громадські організації  обласного центру Волині. Інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Отож, представники Центру соціальних ініціатив та соціальних досліджень подали на конкурс два проекти «Стоп-мобінг» та «Школа відповідального батьківства». Облаштувати сенсорну кімнату для релаксації дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, залучивши і дітей, і батьків, пропонують вчителі благодійної неприбуткової організації «Фонд розвитку ЗОШ №11 – «Ерудит», запропонувавши соціальний проект «Щаслива родина - квітуча Україна».

Представники громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку розробили програму «Сильні батьки - сильні діти».

Нагадаємо, що на реалізацію проектів передбачено 80 тисяч гривень, а максимальне фінансування одного проекту - 20 тисяч гривень з співфінансуванням не менше як 10% від обсягу коштів бюджету міста.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, конкурси, луцька міська рада