«Не вбили тебе в АТО, доб'ємо ми»: чоловік розповів, як над ним знущалися «роботодавці» (відео)

Надзвичайна по цинічності і зухвалості подія сталася у селі Іванківці, що у Вінницькій області. При редакції газети у волонтерському центрі, у групу по захисту родини ветерана бойових дій звернувся Олександр Віталійович Дяк.

Колишній воїн розповів як над ним знущалися його ж «роботодавці».

Про це повідомляє сайт «Kazatin».

Олександр Віталійович Дяк одружений, проживає в Іванківцях. Повернувшись з полігону, ще не працевлаштувався, тому погоджувався на виконання будь-яких оплачуваних робіт на день, на тиждень. Чим і забезпечував родинний достаток. Молодий хлопець вагою приблизно 50 кілограм, задніх не пас на фронті. Був АГ-сником, служив в мотопіхоті танкового прикриття.

Двоє мешканців Іванківець (хлопці не служили в армії взагалі), запросили Сашу попрацювати на новобудові за 200 гривень вдень. Відпрацювавши один день, отримав 200 гривень від замовника робіт у селі Сигнал.

Наступного ж дня його по-звірячому побили, катували, залякували, волочили непритомного за ноги по землі, накидали на шию петельку, змушували копати собі яму. Все це проводилося під морально-психологічним тиском, під гаслом «Не вбили тебе в АТО, доб'ємо ми».

Чоловік звернувся в поліцію через декілька днів. Правоохоронці заяву взяли, але навіть направлення на судмедекспертизу не дали.

Про всі жахи, які пережив Олександр Дяк, він розповів на камеру.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, роботодавці, ато, вінниця