MELOVIN розповів як ставиться до геїв та яким би став, маючи дівчину

4 Червня 2018

Мабуть, більше ніж милозвучні композиції Кості Бочарова, відомим під псевдонімом MELOVIN, фанатів цікавить його особисте життя.

Шанувальники роздумували над тим, чи вільне серце артиста. В одному з останніх інтерв'ю MELOVIN не тільки розповів про особисте життя, а й розставив крапки над «і» щодо своєї орієнтації.

21-річний Костя Бочаров зізнався, що неодноразово отримував недвозначні натяки від чоловіків. Але запевнив, що йому подобаються представниці жіночої статі. Хоча ту, єдину MELOVIN ще не знайшов.

Читайте також: MELOVIN впевнений, що його перемога - це любов фанатів (фото)

«В Европе было несколько моментов с определенными намеками на дружбу. Положительно отношусь к людям с нетрадиционной сексуальной ориентацией, главное, чтобы им было хорошо, и они были счастливы. Но затянуть меня в свои сети – никогда. Меня вообще невозможно никуда насильно затащить, я – сильный и уверенный в себе человек. Если бы мое сердце уже принадлежало какой-то девушке, не успел бы ни музыкой заниматься, ни подготовкой к Евровидению. В жизни все происходит не случайно. Но невозможно предсказать, с кем я буду в будущем», – розповів артист у одному з інтерв’ю.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, melovin, костя бочаров