Ані Лорак зачарувала фанатів новим кліпом (відео)

Ані Лорак презентувала запальну роботу на пісню «Сумасшедшая», яка впевнено претендує на звання головного хіта цього сезону.

У новій роботі Ані Лорак порадувала прихильників декількома відвертими кадрами. Жінка постає перед глядачами у сексуальних вечірніх сукнях і стильних купальниках.

Режисером нового відео став Станіслав Морозов, з яким Ані Лорак працює вперше. Команда зібралася в Греції, на мальовничому острові Крит, щоб утілити задуману сценарієм історію у життя. Локація була обрана не випадково. Крит навіть у грецькій міфології був завжди оповитий пеленою любовних драм і романтичних історій.

Читайте також: Ані Лорак здійснила мрію настирливого фаната (відео)

«Песня посвящается всем влюбленным, людям авантюристам по жизни, тем, кто открыт к приключениям и умеет брать от каждого нового дня все самое лучшее. И конечно же, не обошлось без красивой истории любви, о которой мечтают многие девушки. Я желаю всем обязательно влюбиться этим летом», – коментує прем’єру Ані Лорак.

До слова, ця пісня вперше прозвучала у прем’єрних шоу Ані Лорак DIVA, які артистка давала у Мінську, Санкт-Петербурзі та Москві.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, ані лорак, кліп