Батько хлопчика, якого врятував французький Спайдермен, грав у Pokemon Go

29 Травня 2018

І мало не догрався: малий син уже звисав з карнизу четвертого поверху і, якби не фізично розвинутий перехожий, який підоспів на допомогу, зірвався би.

За словами паризьких прокурорів, горе-татусь маленького хлопчика, чиє життя було на волосині і якого врятував іммігрант-нелегал, в момент найбільшої небезпеки для дитини грався в віртуальну іграшку Pokemon Go. Пише видання «Метро».

Адвокати тата хлопчика на захист свого підопічного кажуть, що їхній підзахисний полишив сина самого, бо мусив піти в магазин по продукти. Але повернувся пізніше, бо надто захопився своїм смартфоном.

Тим часом чотирирічний малюк заледве не зіскознув з балкона четвертого поверху в квартирі сім’ї у французькій столиці. І неминуче розбився би. Якби не щасливий, з розряду фантастики, випадок.

Читайте також: Паризький "спайдермен" видерся по стіні будинку, щоб врятувати маля на карнизі (відео)

На щастя, маля врятував 22-літній Мамудо Гассама, нелегальний мігрант із Малі, котрий, ризикуючи власним життям, піднявся по стіні багатоквартирного будинку і втягнув малого на сусідній балкон.

Французи сприйняли звістку про щасливий порятунок із захватом, а відео, зняте очевидцями, як Мамуда спритно видирається на четвертий поверх по фасаду багатоповерхівки і рятує хлопчика, стало вірусним у Мережі. У пресі прозвали героїчного молодика «французьким Спайдерменом», а сам глава Франції Еммануель Макрон запропонував Гассамі громадянство країни.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, франція, мігранти, діти