Зіркова донька Тома Круза та Кеті Холмс хизується платтям за 1200 доларів

27 Травня 2018

Якщо раніше Кеті Холмс намагалася захищати дочку від журналістів та набридливих фанатів, то тепер, коли Сурі Круз підросла, зоряна мама її вже не приховує і навіть бере з собою на всілякі світські заходи.

Днями 12-річна дочка Кеті Холмс і Тома Круза супроводжувала маму на червоній доріжці – в сукні за 1200 доларів.

Приводом для виходу в світ став гала-прийом, організований Американським театром балету в Нью-Йорку. Кеті Холмс з'явилася на червоній доріжці в квітковому плаття від Zac Posen, а Сурі – в сукні з відповідним квітковим принтом, але від Dolce & Gabbana. Наряд з останньої колекції італійського бренду оцінюється в 1195 доларів.

Не варто думати, що 1200 доларів – це якась значна сума для зоряного, нехай і дитячого, гардероба: наприклад, дочка Бейонсе і Джей Зі, малятко Блу Айві, регулярно хизується в платтячках від Mischka Aoki за 8,5 тисячі доларів.

Нагадаємо, в квітні 2005 року Кеті Холмс вперше з'явилася на публіці з Томом Крузом. Через рік, 18 квітня 2006 року, народилася їхня дочка Сурі. Одружилися вони 18 листопада 2006 року в Італії.

29 червня 2012 року було оголошено, що Холмс подала на розлучення, і вона буде домагатися одноосібної опіки над їхньою дочкою Сурі. 9 липня 2012 року між колишнім подружжям було підписано угоду про розлучення, згідно з якою Кеті отримала повну опіку над Сурі, і вона буде жити з Кеті в Нью-Йорку. 20 серпня 2012 року процес розлучення був офіційно завершено.

Після розлучення з Крузом, який є прихильником церкви саєнтології, Холмс повернулася до католицької церкви.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, кеті холмс, Таблоїд