Чому досі не відкрили Керченський міст?

10 Травня 2018

Керченський міст буде відкритий 15 травня або днем пізніше, урочиста церемонія обов'язково пройде за участю Володимира Путіна і точна дата залежить від графіка президента РФ.

Про це повідомили «Газете.Ru» два інформованих джерела.

Як раніше неодноразово заявляли офіційні особи РФ,  рух на довгоочікуваному мості розпочнеться в другій половині травня, але конкретних дат не називали. Пише glavcom.

«Урочиста церемонія відкриття моста через Керченську протоку, який будівельники зуміли здати на півроку раніше наміченого терміну, з великою часткою ймовірності відбудеться 15 травня за участю президента Росії Володимира Путіна. Якщо глава держави з якихось причин в цей день буде зайнятий, то церемонію проведуть 16 травня», - сказано в повідомленні.

Як саме буде проходити сама церемонія поки неясно, але швидше за все, традиційне перерізання червоної стрічки відбудеться посередині мосту, в центральному в арковому прольоті, який Путін відвідував у ході березневого візиту.

Крім того, очікується, що в цей день колони байкерів з окупованого Криму та інших регіонів Росії зустрінуться на самому мосту – у загальній складності в акції можуть взяти участь близько 500 мотоциклістів.

Нагадаємо, під час візиту в анексований Крим 14 березня президент Росії Володимир Путін анонсував, що автомобільний рух по мосту буде відкрито в травні поточного року, залізничне – в кінці 2019 року.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, керченський міст, володимир путін, росія, крим