На Волині участь у півмарафоні взяли мами з візочками

6 Травня 2018

Сьогодні в Ковелі стартували масштабні спортивні змагання, а саме Восьмий Ковельський міжнародний пробіг, інформує прес-служба Ковельського півмарафону у Facebook.

На платформі «ХІІІ Ковельського міжнародного пробігу» відбувається й чемпіонат України з півмарафону (на дистанції – 21 097,5 м) – Kovel Halfmarathon 2018. Участь у якому, за інформацією організаторів, зголосилися узяти бігуни з усієї країни – 99 чоловіків і 35 жінок.

А поряд із серйозними спортивними подіями у рамках XIII Ковельського міжнародного пробігу та VІІ Kovel Halfmaratнon 2018 у місті залізничників відбувалися і такі легкоатлетичні розваги, як різноманітні дитячі й сімейні естафети та забіги. Один із них – пробіг-проїзд матусь із малюками у візочках.  

За даними організаторів, у змаганнях взяли участь 11 молодих мам, які з малюками у колясках подолали півкілометрову дистанцію. Найшвидше перетнула фінішну межу після 500 метрів ковельчанка Вікторія Курсова. Такий пробіг приурочили до прийдешнього Дня Матері, котрий в Україні відзначають у другу неділю травня.

Організаторами Kovel Halfmaratнon 2018 є «Спортивний клуб «Ковель» і Федерація легкої атлетики України спільно із Ковельською міськрадою і обласною Федерацією легкої атлетики.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, ковель, змагання, день матері