Дзідзьо знімає новий, пікантний фільм (відео)

Команда DZIDZIO розпочала роботу над створенням нової комедії. Сюжет пікантної картини вигадав сам Дзідзю. Комедія нікого не залишить байдужим, бо тема – унікальна і така, якої ще ніколи не було у фільмах Михайла Хоми (Дзідзьо).

У фільмі «DZIDZIO перший раз» головний герой Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один маленький секрет, який переростає у величезну проблему. На цей раз не найкраща мама, ні його крутий друг не зможуть йому допомогти. Тому що таку делікатну справу Дзідзьо повинен вирішити вперше і дуже обережно. Фільм «DZIDZIO перший раз» вийде в український прокат 25 жовтня 2018 року.

До слова, у 2017 році на екрани вийшла комедія «DZIDZIO Контрабас». Тоді ж після прем’єри фільму в інтерв'ю виданню «Mind.ua» продюсер фільм Сергій Лавренюк повідомив, що можливо буде знято передісторію фільму. Про продовження фільму Михайло Хома нічого не сказав, проте повідомив, що це не остання його робота у кіно. Можливо картина «DZIDZIO перший раз» розповість передісторію картини «DZIDZIO Контрабас».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, dzidzio, фільми