26 квітня: кого привітати з днем ангела

26 Квітня 2018

Цього дня відзначають іменини Аліна Георгій, Дмитро.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АЛІНА

Ім’я Аліна звучить дуже м’яко і заманливо, але не варто обманюватися. Аліни дуже дратівливі, примхливі, уперті і зухвалі. Вони не терплять ніяких зауважень, і все повинно бути тільки так, як вони захочуть. Аліни конфліктні і їм дуже важко знайти контакт з оточуючими. У дитинстві особливо помітні її негативні риси, але з віком вони пом’якшуються.

Аліна може знайти в собі сили тримати себе в руках, але тільки якщо в цьому буде її інтерес. Аліна самолюбна і прагне командувати. Упертість, нетерпимість, здатність переходити з однієї крайності в іншу роблять її не дуже приємною співбесідницею і дуже ненадійним другом. Багато хто вважає її хитрою і позбавленою гнучкості, все що вона думає, те обов’язково висловить. Але в Аліні також є гідність. У неї хороша пам’ять, вона все схоплює на льоту. У неї є творчі здібності, дуже любить малювати. Аліна дуже здібна і часом може свою впертість направити в мирне русло. Їй підходять такі професії, які вимагають наполегливості в досягненні мети: інженери, музиканти, спортсмени, лікарі, журналісти, актриси. Працюють Аліни в різних сферах. Аліни запізно виходять заміж. Чим старші вони стають, тим більше нетерпимі до втручання в своє особисте життя - і не важливо, хто втручається, свекруха або власна мати. Але чоловіків в Аліні привертає її вміння подати себе чоловікові супержінкою.

Аліна намагається завжди виглядати привабливо, у неї є смак, вона завжди в курсі останніх модних новинок. Вона може створити унікальний наряд майже з нічого і не забуде звернути увагу всіх на себе. Також любить похвалитися своїми кулінарними досягненнями.

ГЕОРГІЙ (ЮРІЙ)

Ім’я Георгій походить від давньогрецького слова «георгос», що означає «обробляти землю», «землероб». У християнстві особливо шанується святий Георгій Побідоносець – воїн, який прийняв у II столітті нашої ери мученицьку смерть. Після смерті святий Георгій з’явився на землю, щоб убити жахливого дракона (змія) – пожирача людей на території сучасного Лівану (це надалі стало улюбленим сюжетом іконописців – «Чудо Георгія про змія»). Серед православних святий Георгій вважається покровителем воїнів, землеробів і пастухів, а в католицизмі він також покровитель лицарства і лицарських походів. Георгій Побідоносець вважається небесним покровителем багатьох країн і міст. «Георгіївський хрест» використовується в прапорах флотів Англії і Грузії.

У дитинстві йому подобається грати одному, але не тому що він тихоня, а тому що його скромність не дозволяє попроситися до хлопців в гру. Хлопчаки часто вибирають Георгія як головного хранителя таємниць. Він не розповість ні дитині, ні дорослому те, про що попросили мовчати. Георгій уважний слухач, він добродушний і доброзичливий, тому не залишається без друзів і знайомих, не зважаючи на свою скромність. Георгій акуратний і старанний. Докладе всіх зусиль, щоб виконати справу ретельно і в строк. З таких чоловіків виходять чудові заступники, які повинні робити багато справ, але при цьому не бажають пожинати плоди слави. Георгій злопам’ятний, не ображається на жарти і має гарне почуття гумору. При цьому у нього чудова пам’ять. Георгій любить веселощі, в своїй компанії він відкритий і товариський хлопець, а з незнайомими людьми тримається насторожено. Нерішучість і сором’язливість Георгія можуть перешкодити йому знайти свою половину. Але завдяки тому, що у нього багато друзів, все ж це стає здійсненним. Саме друзі познайомлять його, створять атмосферу, де ця обраниця стане «своєю» в компанії. І ось тоді Георгію буде легше з нею спілкуватися і порозумітися. Зради з боку коханої жінки Георгій навряд чи пробачить, тому свою пасію він шукає особливо ретельно.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і буває надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, але сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро здебільшого дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз. У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь–який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела