Стрілянина в Херсоні: вбили скандально відомого бізнесмена Пащенка (фото, відео)

25 Квітня 2018

Увечері 24 квітня в Херсоні застрелили відомого бізнесмена, його охоронець доставлений в лікарню з важкими пораненнями, передає прес-служба поліції області.

У Дніпровському районі Херсона у вівторок ввечері, 24 квітня, від вогнепальних поранень загинув 49-річний чоловік, ще одного постраждалого доставили в лікарню.

У місті ввели поліцейський оперативний план “Сирена”, повідомили в прес-службі Національної поліції Херсона.

Депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов повідомив, що убитим виявився бізнесмен Пащенко, а його охоронець був важко поранений і на даний момент знаходиться в лікарні.



Зазначається, що бізнесмен мав конфлікт із колишнім мером міста Володимиром Сальдо, якого заарештували в Домініканській республіці за підозрою у скоєнні викрадення. У свою чергу, він звинуватив рідного брата Пащенка Дениса у власному викраденні.

Після цього частина об’єктів, які фактично належали Сальдо, були переоформлені на Ігоря Пащенка. Нещодавно екс-мер повернув собі один з таких об’єктів і нібито силовим шляхом захопив його. Пащенко намагався повернути актив через суд і стверджував, що купив об’єкт у Сальдо законно.

"За словами очевидців, в лікарню приїхала дружина Пащенко, і повідомила, що тяжко поранений - охоронець її чоловіка ... Вона повторювала -" За що? Адже ми все віддали Сальдо ... Я залишилася з двома маленькими дітьми (близнюки) ", - пише Богданов.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Дивитись ще відео

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна