Кейт Міддлтон показала світу свого малюка (відео)

Герцогиня вийшла до підданих через декілька годин після народження дитини. Попри королівський протокол принц Вільям був присутній на пологах.

Старші діти – син Джордж та донька Шарлотта також чекали у пологовому будинку на появу братика. Вже відомо, що після пологів маленький принц поїхав у великий будинок своїх батьків, де на нього вже чекає власна кімната. За словами джерела, принц Вільям і його дружина від самого народження молодшого сину будуть робити усе, щоб старші діти звикли до братика і доглядали за ним, передає The Daily Mail.

Звісно, тепер, після його народження, увесь світ чекає на важливу новину – оголошення імені спадкоємця британського престолу. ЗМІ повідомляли, що напередодні пологів Кейт Міддлтон принц Вільям обмовився і зізнався, що назве сина Джеком.

Нагадуємо: Кейт Міддлтон народила третю дитину

Як повідомив Кенсінгстонський палац, принц народився із вагою майже 4 кг. Сталося це об 11:01 за київським часом.

Кейт Міддлтон обрала для урочистого виходу у яскраву червону сукню від Дженні Пакхам з білим мереживним коміром. Новоспечена матуся виглядала досить веселою та умиротвореною.

Третя дитина принца Вільяма і герцогині Кембриджської стала п'ятою у черзі претендентів на британський престол. Нагадаємо, першим є принц Чарльз, згодом йдуть його старший син Вільям і діти Вільяма: принц Джордж і принцеса Шарлотта. Принц Гаррі тепер після народження третьої дитини у його брата є шостим у черзі на трон.

Вже відомо, який титул отримав малюк: до нього слід звертатися Його Королівська Високість Принц Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Зазначимо, що первісток принца Вільяма і Кейт Міддлтон, принц Джордж, з'явився на світ 22 липня 2013 року, а дочка, принцеса Шарлотта – 2 травня 2015 року.

Принца Вільяма і Кейт Міддлтон з новонародженим сином

 

 

Принц Джордж та принцеса Шарлотта з татусем принцом Вільямом

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ