На Донбасі бойовики залякують людей наступом ЗСУ

23 Квітня 2018

Кажуть про проведення українськими силами із 30 квітня цього року широкомасштабних наступальних дій та діяльність українських ДРГ.

Про це з посиланням на дані військової розвідки під час брифінгу заявив речник Міністерства оборони України, полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

«За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, з метою виправдання присутності на сході України російсько-окупаційних військ, противник продовжує залякувати місцеве населення недостовірною інформацією про проведення силами АТО із 30 квітня цього року широкомасштабних наступальних дій та діяльність українських ДРГ», – повідомив Гуцуляк.

Також, за його словами, на території Росії проведено командне штабне тренування з управління військами силами Південного військового округу РФ під керівництвом командувача округу генерал-полковника Олександра Дворнікова.

Читайте також: В АТО знову загострення: загинув український військовий, кілька поранено

«У ході цього командно-штабного тренування на єдиному оперативному фоні та за єдиним замислом відпрацьовувались варіанти застосовування військ, зокрема за досвідом ведення бойових дій з’єднаних частин так званого першого та другого армійських корпусів російсько-окупаційних військ», – додав Гуцуляк.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна