Без поцілунків та запитань: хлопець склав правила для коханої у кіно

19 Квітня 2018

Вже наступного тижня у кінотеатрах відбудеться прем’єра фільму «Месники: Війна Нескінченності». Кульмінація, на яку фанати кіновсесвіту Marvel чекали більш як 10 років, відбудеться 26 квітня в Україні та 27 квітня у США.

Доки прихильники займають чергу по білети, деякі, особливо віддані фанати «Месників», а саме користувач Twitter TseStanley23 з Нью-Йорка, створив навіть список правил, яких потрібно дотримуватися під час перегляду фільму. Про це повідомляє Screenrant.

Що ж хлопець вимагає від своєї дівчини під час перегляду фільму «Месники: Війна Нескінченності»?

1. Я куплю тобі що завгодно перед сеансом – цукерки, напої, попкорн, хот-дог, якщо ти нічого не будеш просити під час фільму.

2. Ніяких розмов під час фільму, мене не можна відволікати. Є питання? Записуй їх, я відповім після сеансу.

3. Ніяких тримань за руку. Це відволіче мене, і я пропущу момент, який хотів побачити 10 років. Прибережи ніжності на потім, коли пройдуть сцени після титрів. І поцілунки теж.

4. Якщо головний герой помирає, ми плачемо разом. Якщо ти не плачеш – ідеш додому. Мені потрібно, щоб тобі теж було цікаво.

5. Якщо ти відмовляєшся від побачення у кіно, мені потрібно знати про це за 24 години, щоб я міг замінити тебе на іншого охочого. Найімовірніше, це буде Джессі. Якщо ти скасуєш усе в останню хвилину і я змушений буду піти один, чекай звісток від мого адвоката.

6. Якщо ненормальний білий чоловік захоче увірватися і зірвати сеанс, стріляючи у людей, повали його на підлогу якомога швидше і тримай під контролем. Поліцію викличемо після сеансу, мені не потрібна колотнеча під час фільму.

До слова, пост отримав понад 200 тисяч лайків, його ретвітнули більше ніж 90 тисяч разів.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ