Компанія з очищення будівель розповіла про найстрашніші знахідки (фото)

17 Квітня 2018

У Джорджа Менса, власника компанії Мерсісайд-Хаус-Раунд, незвичайна робота. Чоловік займається прибиранням будинків. Проте в його обов’язки не входить миття підлоги чи вікон. Джордж очищає приміщення від речей попередніх власників.

Серед речей, які йому доводилося викидати, були пляшки із сечею, баночки з фекаліями і секс-іграшки на замовлення.

Джорджу Менса стикався з багатьма неприємними моментами на своїй роботі. Одним з найбільш шокових відкриттів для пана Менса став підвал, запакований під стелю інтимними аксесуарами, порнодисками і журналами інтимного характеру. Серед інших його знахідок – банки з тельбухами та навіть мертві коти.

Джордж Менса

Без сумнівів, здійснюючи генеральне прибирання, чоловік також стикається зі звичайними предметами домашнього побуту, такими як порожні пляшки від молока, які впираються об стелю, газети з 1987 року, горами сміття та залишків їжі.

Роботи у компанії зараз вдосталь. Зазвичай працівники розчищають три будинки в тиждень.

Джордж Менса запевняє, що так «забити» мотлохом дім може хто завгодно, незалежно від віку, етнічної належності або соціального класу. Якось йому довелося очищати будинок колишнього судді Ліверпуля.

Деякі предмети, знайдені командою, передають замовникам, однак більшість викидають на сміття.

Багато з будинків належить людям, які померли. У деякі будівлі спрямовують через соціальні служби, NHS і пожежну службу.

Серед рекордів команди Менса – 16 тонн сміття з одного дому.

«Якось ми знайшли три машини, про які сім’я навіть не підозрювала. Авто були заховані під тонною непотребу».

Деякі знахідки досить приватні. Наприклад, на одному з об’єктів Менса знайшов лист від господині дому. В записці вона повідала чоловікові, що вагітна.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото