Популярна українська співачка вдруге за рік вийшла заміж

12 Квітня 2018

Популярна українська співачка Юлія Думанська, яка 14 лютого вийшла заміж за львівського бізнесмена Григорія Козловського, знову відгуляла з коханим весілля. На День Закоханих пара лише розписалася у вузькому сімейному колі, а гучне святкування відклала, адже укладання шлюбу припало на піст.

Про цю подію повідомив ведучий свята Андрій Джеджула.

Друге весілля молодят відбулось у Львові, рідному місті наречених. Свято провели у готелі Grand Hotel Lviv, відкриття якого відбулося минулого тижня. Світлинами з весілля Думанська поділилася з підписниками на сторінці у Facebook.

Про подію з життя молодят у своєму Instagram також повідомив гість свята, ведучий Андрій Джеджула.

Читайте також: Ще одна відома українська співачка у 2018-му стане мамою

Він виклав фотографії, де разом зі своєю дружиною позує поряд зі щасливими Юлією та Григорієм.

«Ось і відбулося прекрасне, душевне весілля, яке можна назвати родинним, де були лише почуття, тепло і кохання! Юлю та Гришо, бажаю вам обом пронести це почуття крізь роки і виростити гідне продовження вашого роду! Щастя вам!» – підписав світлину Джеджула.

Для свята вагітна Думанська обрала білосніжну атласну сукню з довгою фатою. Вбрання не сховало помітно великий животик артистки. Нагадаємо, 26-річна Юлія Думанська повідомила про свою вагітність у березні. Жінка народить 47-річному чоловіку донечку.

Для Григорія Козловського, львівського бізнесмена і депутата Львівської міської ради, це вже другий шлюб, у нього вже є троє дітей, а його 23-річний син Святослав виступає за винниківський ФК «Рух».

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна