Бойовики абсолютно не дотримуються домовленостей про Великоднє перемир'я

1 Квітня 2018

Лише минулої доби вони 11 разів обстріляли позиції українських захисників.

За інформацією прес-центру штабу АТО за добу 31 березня 2018 року, на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики російсько-окупаційних військ чотири рази відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Водяного.

З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляні оборонці Павлополя. Крім цього, гранатомети та стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Авдіївки та Мар’їнки.

На Луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та озброєння БМП окупанти двічі вели вогонь по наших укріпленнях в районі Катеринівки. 

Внаслідок ворожого вогню двох українських захисників поранено. Постраждалих воїнів оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Як стало відомо, у суботу українські війська один раз відкривали вогонь зі стрілецької зброї у відповідь на обстріли бойовиків. Про це повідомив речник Міноборони Максим Праута на брифінгу в неділю. Пишуть ЗМІ

"В одному випадку з огляду на ситуацію, що складалася, військовослужбовці ЗСУ були змушені відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - сказав він.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна