23 березня: кого привітати з днем ангела

23 Березня 2018

Цього дня відзначають іменини Галина, Павло, Анастасія, Віктор, Леонід.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ГАЛИНА

Ім’я Галина в перекладі з давньогрецької означає «спокійна», «тиха», «безтурботна». Саме так звали одну з морських німф. Тому ім’я Галина також перекладають як «морська гладь». Короткі форми імені Гала і Ліна також є самостійними іменами.

У дитинстві Галина більше любить проводити свій час у компанії хлопчиків, а не серед дівчаток. Їй подобаються романтичні історії, подорожі, різні походи. Але чисто дівчачі інтереси, такі як наряди, ляльки, їй також не чужі. Вона вміє знаходити золоту середину. Їй властиві активність і спокій, твердість і податливість. Де потрібно поступитися, а де настояти на своєму – Галина впевнено вибирає правильну і потрібну позицію. Галина вміє робити майже все, нічого не боїться. Почавши справу, вона, проте, не завжди зможе довести її до кінця з тією упевненістю, з якою починала. Власниці цього імені дуже товариські, але розглядають людей найчастіше з погляду власного інтересу, залежно від того, наскільки та чи інша людина буде корисна для неї. З усіма вона доброзичлива, ввічлива, коректна, посваритися з Галиною досить складно – вона завжди знайде ту саму середину. Галина часто буває в центрі уваги компанії, у неї багато шанувальників. І чоловіка собі вона вибере такого, який потрібен їй, – найчастіше це чоловік, який вважає, що кращої дружини, ніж Галина, для нього просто не існує. Галина буде дуже турботливою господинею і дружиною, уважною матір’ю. Вона буде успішна майже в будь-якій професії, але вважає за краще вибирати помітну, яскраву професію і дуже важливу, значиму посаду.

ПАВЛО

Павло – добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням допомагатиме матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і переконуватиме своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає відповідно до свого спокійного характеру. Колеги цінуватимуть у Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь-який момент прийти на допомогу. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба.

 

АНАСТАСІЯ

Ім’я Анастасія – жіноча форма чоловічого імені Анастасій. У перекладі з грецької мови означає «повернення до життя», «воскресіння», «воскресла», «відроджена», «безсмертна». Анастасії з дитинства – бажані діти. Настя дуже довірлива, добра і зовсім не злопам’ятна. Маленька дівчинка Настя дуже любить казки, у неї добре розвинена уява, вона вміє придумати і гру, і забаву. Працьовитість – невід’ємна риса власниць цього імені, але в дитинстві потрібно наполегливо її прищеплювати дівчинці, адже вона любить помріяти, і це її постійно відволікає. Згодом саме ці якості: працьовитість, старанність, завзяття, виховані в дитинстві, – відіграють не останню роль в її житті. Анастасія хороша майстриня, вміє вона і шити, і в’язати, і добре готує. Подорослішавши, буде прагнути утримувати свій дім у чистоті, сувора, але справедлива в цьому плані і до чоловіка, і до дітей. Вона не любить тримати в оселі нічого зайвого. Все, що вже стало непотрібним, без жалю або подарує, якщо це можна подарувати, або ж викине. Настя любить оточувати свою домівку квітами, картинами, килимами. У її помешканні завжди можна знайти і красиву шкатулку, і незвичайну дрібничку. Але у Настусі всі ці речі будуть корисними, служитимуть їй в господарстві. Настя людинолюбна, вона дуже душевна і чуйна, їй не чужі жалість і милосердя. Вміє зберігати секрети. Найчастіше Анастасія вибирає ті професії, де має змогу допомагати людям, віддавати своє тепло, піклуватися про когось. Вона може стати медсестрою, вихователем дитячого садка, психологом. У дорослому віці Анастасія продовжує жити фантазіями, тому, трапляється, що Насті вибирають романтичні, а часом і небезпечні професії. Вони стають цирковими артистками, рятувальницями, альпіністками. Анастасія завжди готова пожертвувати своїми бажаннями, своїм часом на користь іншої людини. Анастасія – дуже вольова людина, характер у неї незламний, твердий. Її неможливо підкупити, змусити, її можна лише переконати в тому, що вона потрібна, але тільки якщо це дійсно так. Настя завжди хоче бути під захистом, вона залежна від того, кого любить. І саме тому виходить заміж тільки за сильного чоловіка, здатного утримувати її і сім’ю. Найчастіше заміж Анастасія виходить рано. Жінки з ім’ям Настя турботливі, вірні дружини і люблячі мами.

 

ВІКТОР

Ім’я походить від латинського слова «віктор», що означає «переможець».

Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що кажуть йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується. Проте Віктор не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад навчитися грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди породжують у ньому більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор вибиратиме професію, більше пов’язану із чимось конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтись успіхів у стрілянні з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то, найімовірніше, віддасть перевагу графіці.

ЛЕОНІД

Ім’я Леонід походить від давньогрецького імені Леонідас, що означає «подібний до лева», «син лева».

Леонід – це людина з твердим внутрішнім стрижнем. Він володіє гнучким і досить дипломатичним характером, що робить його незамінним, вірним і надійним другом та компаньйоном. Леонід легко заводить нові знайомства. Він невимогливий до оточення, швидко пристосовується до обставин. Часто Леонід стає миротворцем у колі своїх друзів, проявляє в потрібні моменти твердість і принциповість. Леонід – дуже здібна людина, часу вистачає буквально на все. Його доля багато в чому визначається його добротою. Чоловікові властиві найкращі наміри, для здійснення яких він вибирає помилкові шляхи. Від того і доля Леоніда не буває простою і гладкою, особливо якщо чоловік волею випадку має владу над іншими людьми. Він добре розбирається в жіночій психології. З одного боку, високі почуття не чужі цьому чоловікові. Чоловік, названий ім’ям Леонід, досить кмітливий і легко сприймає і осмислює нову інформацію. Крім того, він досить працьовитий і розумний. Інтелектуальні якості він цінує і в інших людях. Так, і в дружини собі він вибере ту, що буде не нижчою від нього за інтелектуальним рівнем. Леоніду властиві тверді моральні принципи, які він здатний з упертістю відстоювати і захищати. Часто Леонід з дитинства звикає піклуватися про своє здоров’я. У любові Леонід – гурман. Він велелюбний, але мінливий, і любити його непросто. Супутниця Леоніда повинна вміти змінюватися разом з ним. Зазвичай свою обраницю чоловік тримає в стані невпевненості. Леонід дуже важко переносить крах у любові. Він не уявляє собі самотнього життя. У залицяннях чоловік стрімкий і імпульсивний. У нескінченних пошуках ідеалу Леонід часто вплутується у всілякі любовні пригоди. Чекаючи від життя з обраницею ідеальних взаємин, Леонід часто розчаровується, і шлюб виявляється недовговічний. Чоловік у сімейному житті приємний, але досить безбарвний і швидко набридає. Під впливом алкоголю може бути невиправдано ревнивим. Серед захоплень Леоніда перше місце посідають поїздки на природу і нічні риболовлі з неодмінним багаттям і юшкою. Вечори за смачним частуванням і хорошим вином також порадують чоловіка. У цілому шлях до серця Леоніда лежить через шлунок. Здібності Леоніда дозволяють йому добиватися успіхів у роботі журналіста і державного діяча. Він знаходить спільну мову з колегами та начальством, оскільки володіє значною гнучкістю. Самолюбство чоловіка, як правило, виражається в бажанні бути першим у будь-якій справі. Свого він домагається не тільки дипломатією, а й м’якістю. Однак на ризикованому шляху Леоніду часто не щастить. Він легко може стати знаряддям у руках інших.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна