19 березня: кого привітати з днем ангела

19 Березня 2018

Цього дня відзначають іменини Аркадій, Олена, Костянтин.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АРКАДІЙ

Ім’я Аркадій має грецьке походження – «щасливий», «блаженний», бо територія Аркадія  асоціювалася колись зі щасливим і легким життям. Аркадій – це творча людина. У нього пристрасна душа, яка зневажає монотонність, його енергійність і бажання весь час діяти знаходять будь-яку мотивацію, щоб рухатися вперед. У нього багата уява, він рідко сумує, але його активність може мати різні для нього наслідки. У дитинстві Аркадія краще виховувати за чітко визначеними принципами. Аркадію подобається бути визнаним і корисним. Він має авторитет як і у веселої молоді, так і у наукової інтелігенції. У справах сердечних Аркадію найскладніше, він дуже схильний до спокус і любить увагу, тому часто не відрізняє флірту від справжніх і щирих почуттів. Аркадій шукає чарівну супутницю, яка буде робити його світ саме таким, який йому найбільш комфортний. Аркадій більш прихильний до творчих професій, може стати як актором, так і журналістом, а знання психології дають йому прекрасний шанс зробити кар’єру дипломата.

ОЛЕНА

У перекладі – «обрана», «світла». Маленькою Олена любить слухати казки. Тримається дещо відособлено, особливо серед однолітків, живе своїм внутрішнім світом. Вельми довірлива, але коли хтось скористається цією її рисою і обдурить її, Олена обов’язково покарає ошуканця, виявивши при цьому неабияку винахідливість. Олена з легкістю захоплюється новою справою. Намагається в’язати, строчити, розшивати. Їй подобається витонченість у речах. Уроки вчить час від часу, але, маючи гарну пам’ять, непогано встигає в школі. Їй властиві рухливість і любов до спорту. Олена товариська, сприйнятлива та довірлива. Хоча дівчина не володіє особливим почуттям гумору, вона спокійно і некритично сприймає думку інших. Як жінка Олена зачаровує і притягує. Дівчині властиве вроджене почуття прекрасного, вона потребує тепла і ласки. Однак іноді відкладає справи в довгий ящик. Олена турботлива і уважна до близьких, життєрадісна й оптимістична. У світі, де живуть коштовності, палаци і пишні прийоми, Олені найкомфортніше. У дитинстві Олена сором’язлива. Вона життєрадісна, емоційна, володіє бурхливою фантазією. Єдиний вихід тоді – це видати Олену заміж. Бо коли вона знаходить свого єдиного, то кладе все своє життя до його ніг. Олена має поступливий характер, вона вміє знаходити спільну мову з людьми і уникає зайвих конфліктів. Крім того, дівчина не позбавлена інтуїції, яка вірно служить її життєвим планам.

Для чоловіків Олена надзвичайно приваблива. Вона з величезною силою хвилює, захоплює своїх шанувальників. Однак супутником її життя зможе стати тільки чоловік-батько, той, який спокійно витримає її витівки. Любов у душі Олени частіше з’являється разом зі співчуттям до того, хто потребує допомоги, а ось на жагуче кохання вона, найімовірніше, відповість не з такою ж пристрастю. Олена не дозволяє роботі і захопленням ставати важливішими за чоловіка, але і в сім’ї вона не розчиняється повністю. Хоча Олена – турботлива мати, пелюшки і побут ніколи не будуть для неї на першому плані. У стінах свого будинку вона розраховує бачити затишок і спокій. Часто захоплюється спокійними, домашніми заняттями, на кшталт в’язання або вишивки. Олена дуже добре вміє спілкуватися з людьми, тому її професія повинна бути пов’язана саме із цим. Її завжди цікавить усе, що пов’язане з прекрасним. Тому часто її вибір падає на кар’єру художниці або манекенниці.

 

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, увесь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і коштуватиме батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна