Трамп розлучається з дружиною

16 Березня 2018

Старший син президента США Дональд Трамп-молодший та його дружина Ванесса Трамп розлучаються після 12-ти років спільного життя.

Про це повідомляє CNN.

«Після 12 років шлюбу ми вирішили піти різними шляхами. Ми завжди будемо ставитися з величезною повагою одне до одного і до наших сімей. Ми маємо п’ятьох прекрасних дітей, і вони залишатимуться нашим головним пріоритетом», – заявило подружжя.

Розлучення за обопільною згодою, тому малоймовірно, що триватиме юридична боротьба за опіку над дітьми або за майном.

Дональд Трамп-молодший і його дружина Ванесса попросили у журналістів залишити їх у спокої у цей період часу.

У Білому домі відмовилися від коментарів із цього приводу, адресувавши всіх охочих поставити запитання до Trump Organization, якою керують сини президента.

До слова, не так давно Ванессу госпіталізували. Вона відкрила лист, адресований її чоловікові Дональду Трампу-молодшому, а там виявився невідомий білий порошок, який згодом дослідили і визначили, що він не шкідливий.

Нагадаємо, Трамп-молодший одружився з моделлю та актрисою Ванессою Хейдон 12 листопада 2005 року. Церемонія відбулась у маєтку Мар-а-Лаго у місті Палм Біч, Флорида. Ванесса – випускниця школи Дуайт, вона вивчала психологію в нью-йоркському коледжі Мерімаунт Манхеттен. У пари в шлюбі народилося дві доньки та три сини.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ