«Безкінечні» ноги шведської моделі зробили її зіркою «Інстаграму»

15 Березня 2018

Шведську «фітоняшку» на ім’я Ія Остергрен зробили справжньою знаменитістю доволі незвичні пропорції тіла – у молодої жінки просто неймовірно довгі ноги. Такі параметри, що далекі від усталених стандартів краси, підняли 34-річну красуню на гребінь хвилі популярності. Зараз шведка, на інстаграм-акаунт котрої підписані 150 000 фоловерів, заробляє мільйони на своїй нестандартній зовнішності.

При зрості в 178 сантиметрів довжина ніг моделі становить 108 см, що змушує чоловіків просто шаленіти від її приголомшливих даних. І хоч така фігура не вписується у стандарти краси, шведка зробила його предметом своєї гордості. Нині Ія Остергрен одна з найбільш затребуваних у країні культуристок і фітнес-моделей, її називають «скандинавською богинею», а її життя скидається на казку. А колись «богиня» була просто худезною довготелесою дівчинкою-підлітком, котра страшенно соромилася незграбних ніг, як у коника-стрибунця, і марно намагалася набрати вагу. Та подорослішавши, Ія подолала тінейджерські комплекси і перетворила свій «недолік» у беззаперечну перевагу.

Своє довершене тіло Ія будувала роками, виснажуючи себе фізичними вправами і правильно харчуючись. Останні роки молоду жінку підтримує у цьому її люблячий чоловік Торбьйорн, котрий є чемпіоном Швеції з бодибілдингу, а за сумісництвом – персональним тренером дружини.

Крім того, що побудувала успішну модельну кар’єру, Ія ще й мама двох чудових діток. І кумир дівчат-підлітків з усього світу. Головне у «ліпленні» такої привабливої фігури, переконує фітнес-модель, – це постійна і тяжка праця над собою.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ