Хто з персонажів загине в останніх «Іграх престолів»

14 Березня 2018

Творці серіалу «Гра престолів» повідомили, що в заключному сезоні шоу загине багато героїв, які полюбилися глядачам. Про це пише Variety.com

«Це був дуже важливий період у нашому житті та кар’єрі. Актори були вражені не тільки тим, що їхні герої помруть, а й тим, як зустрінуть свою смерть», – заявила старший віце-президент HBO Франческа Орсі. Вона розповіла, що після того, як члени знімальної групи дочитали сценарій, вони аплодували близько 20 хвилин, при цьому в усіх на очах були сльози.

Вихід заключного сезону «Гри престолів» запланований на 2019 рік. Телесеріал знятий за фентезі-циклом Джорджа Мартіна «Пісня льоду і полум’я». Дія саги розгортається на двох вигаданих континентах, де кілька аристократичних родів борються за панування над сімома королівствами Вестеросу, в той час як усьому людству загрожує знищення через нашестя потойбічних сил.

«Гра престолів» отримала загальне визнання за детальну розробку і несподівані повороти сюжету, включаючи загибель головних героїв. Серіал став одним з найпопулярніших в історії, на його рахунку 38 престижних премій «Еммі».

А нещодавно стало відомо, чому фінал «Гри престолів» вийде лише в 2019 році. Так, творці саги прагнуть зробити шоу найвищої якості, заявив програмний директор телеканалу HBO Кейсі Блойс, пише видання Ентертеймент

Як повідомив Блойс, на створення масштабних батальних сцен і спецефектів іде велика кількість часу. Продюсери шоу Девід Беньйофф і Деніел Бретт Вайсс максимально серйозно підходять до зйомок фінальних серій, підкреслив програмний директор каналу. За словами Блойса, Беньйофф і Вайсс «перфекціоністи», а названі терміни виходу фінального епізоду – найкоротші з можливих.

Співробітник HBO також прокоментував повідомлення про створення приквелу до «Гри престолів». Як сказав Бойс, виробництво нового серіалу «в процесі» і до його створення залучені «по-справжньому талановиті автори». Однак, за твердженням програмного директора телеканалу, прем’єри не варто чекати раніше ніж через рік після виходу фінальних епізодів «Гри престолів».

«Ми не використовуємо фінальний сезон для того, щоб запустити нове шоу або щось у цьому роді. Між серіалами буде поділ», – зазначив Блойс.

Раніше телеканал HBO повідомив про те, що останній, восьмий, сезон «Гри престолів» складатиметься із шести серій і вийде на екрани в 2019 році.

Також повідомлялося, що ще один твір автора «Гри престолів» Джорджа Мартіна екранізують у вигляді серіалу. Про це повідомив ресурс SYFY.

Фантастичний трилер знімуть за мотивами новели Джорджа Мартіна «Ті, що летять крізь ніч». Головного персонажа – доктора Агату Метсон – зіграє Гретхен Мол, відома за роллю Джилліан Дармоді в серіалі «Підпільна імперія».

До касти багатосерійної картини також приєднались Оуен Мекен, Девід Аджай, Сем Страйк, Майя Ешет, Енгус Семпсон, Джоді Тернер-Сміт і Брайан Ф. О’Бірн.

За адаптацію вихідного тексту відповідає сценарист Джеффрі Бюхлер. Пілотний епізод зрежисує Майк Кехілл.

У процесі створення фільму будуть задіяні студія Universal Cable Productions і потоковий канал Netflix.

Твір «Ті, що летять крізь ніч» уперше було опубліковано в 1980 році. Новела оповідає про вісім учених і могутнього телепата, які вирушили до меж Сонячної системи на космічному кораблі Nightflyer. Група дослідників сподівається встановити контакт з неземною цивілізацією. Під час подорожі на кораблі починають відбуватися страшні події. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ