Чоловік Собчак відповів Жириновському за «чорну шльондру» (відео)

Чоловік Ксенії Собчак, кандидатки на пост російського президента, котру на теледебатах по-всякому обзивав опонент Володимир Жириновський, дав відповідь главі ЛДПР, який публічно образив його жінку.

Благовірний Ксенії Собчак Максим Віторган, актор театру і кіно, назвав одіозного представника російського політикуму Володимира Жириновського «хворою людиною» і «cтарим мудаком». Такою була відповідь чоловіка претендентки на пост глави РФ на образи, якими обсипав дружину головний ліберал-демократ Росії. Повідомляє «Ехо Москви».

«Слухайте, ну він старий мудак, як я можу на нього реагувати? – сказав Віторган, відповідаючи на запитання російських журналістів з «Говорить Москва». – Хвора людина, яка відробляє свій хліб із року в рік. Будь-хто, хто побачить Жириновського за межами знімального кадру, відчує до нього жалість, яку викликає хвора людина. Якби я на кожного хворого мудака звертав увагу…»

Нагадаємо, напередодні, в середу 28 лютого, в режимі «наживо» на пропагандистському каналі «Росія 24» пройшли теледебати між двома кандидатами на пост президента Російської Федерації – главою ЛДПР Жириновським і самовисуванкою Собчак, дочкою покійного мера Санкт-Петербурга, журналісткою. В ході суперечки Жириновський став поливати співрозмовницю брудною лайкою, назвав «чорною шльондрою» і огидною «***ою». У відповідь та вихлюпнула йому в обличчя склянку води. В студії були присутні також інші претенденти посісти крісло чинного вождя країни-агресора Володимира Путіна. 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ