Як зараз виглядають діти Мадонни

26 Лютого 2018

Мадонна, якій минулого літа виповнилося вже 59 років, продемонструвала своє сімейство на яскравому фото.

Співачка відсвяткувала свій минулий день народження в компанії шістьох дітей і подруг в Італії. Як подарунок для шанувальників королева поп-музики опублікувала знімок, на якому вперше зібрані всі її діти. Мадонна удочерила Стеллу і Естер з Малаві шість місяців тому. Мати дівчаток померла незабаром після їх народження, а батько не міг про них піклуватися. Девіда співачка усиновила в Малаві в 2006 році, а ще через три роки – Мерсі.

Першу дочку Лурдес Мадонна народила в 1996 році, коли їй було 38, від кубинського спортсмена Карлоса Леона, він був її бойфрендом. Лурдес Леон уже повнолітня. Вона і мама, як і раніше, практикують вчення каббали і також є партнерами по спільному бізнесу – займаються випуском власної лінії одягу.

Читайте також: Зіркові діти Джолі та Піта не ходять до школи

У 1998 році співачка познайомилася на званому прийомі у Стінга з британцем, талановитим і відомим режисером Гаєм Річі. Саме він сильно вплинув на особисте життя Мадонни і її майбутніх дітей, ставши її законним другим і останнім чоловіком. Переїхавши до чоловіка, вона із задоволенням вела домашній побут, знайомилася з новою країною, її традиціями. У 2000 році з’явився на світ малюк Рокко. Він активно захоплюється брейк-дансом і навіть встиг виступити як танцюрист на концерті мами Мадонни.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ