24 лютого: кого привітати з днем ангела

23 Лютого 2018

Цього дня відзначають іменини Феодора, Дмитра, Феодори.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і буває надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, але сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро здебільшого дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз. У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь–який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

ФЕДІР

Ім’я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна