Теща і тесть Трампа перестануть бути мігрантами

23 Лютого 2018

Батьки першої леді США Меланії Трамп скоро стануть американськими громадянами. Про це повідомляє washingtonpost.com.

За словами Майкла Вальдса, який представляє інтереси дружини Дональда Трампа, теща і тесть господаря Білого дому – Віктор Кнавс і його дружина Амалія – перебувають у США на законних підставах, «у них статус постійних жителів».

Адвокат не став уточнювати, коли подружжя перебралося зі Словенії в Америку і як роздобуло грін-карти. Як зазначає видання, батьки Меланії «чекають, коли їм повідомлять дату церемонії отримання американського громадянства».

Американські правозахисники, які виступають проти посилення правил в’їзду в країну іммігрантів, порушили питання про те, чи є у батьків дружини президента законне право проживати в США, оскільки сам Дональд Трамп активно домагається посилення правил в'їзду в країну іммігрантів.

Читайте також: Невістка Трампа потрапила в лікарню через конверт з білим порошком

Меланія Трамп народилася в місті Ново-Место в Словенії, яка входила в той час до складу Югославії. З 1996 року вона живе в Нью-Йорку. За Дональда Трампа Меланія вийшла заміж у січні 2005-го, а через рік стала громадянкою США.

Боротьба з нелегальними мігрантами – одна з основних передвиборних обіцянок Трампа. Він неодноразово заявляв, що в результаті «ланцюгової реакції, коли слідом за одним з іммігрантів у США перебираються його родичі, в країну з інших держав переселяються «гірші представники суспільства».

Нагадуємо, Як дружина Трампа ставиться до зрад чоловіка-президента США

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ