Кинула чоловіка через відмову купити шаурму

20 Лютого 2018

Єгиптянка вирішила розлучитися із чоловіком після того, як чоловік відмовився купити їй шаурму. Про інцидент повідомило видання khaleejtimes.com.

«Згідно з традиціями, нас познайомили батьки. Я вперше побачила його всього за кілька місяців до весілля і не помітила, який він скупий», – розповіла жінка. За її словами, в перший же тиждень після шлюбу чоловік заявив їй, що ненавидить куди-небудь ходити, адже це «марна трата грошей».

Однак через 40 днів після весілля жінка все ж вмовила чоловіка вперше піти погуляти. Під час прогулянки вона попросила його купити шаурму, але той відмовився, пославшись на те, що вже придбав їй сік. Чоловік звинуватив її в меркантильності та влаштував скандал. Після цього жінка остаточно вирішила повернутися до батьків і того ж дня подала заяву на розлучення. У найближчі кілька тижнів її розгляне суд.

У 2013 році Єгипет був визнаний арабською державою, де до жінок ставляться найгірше. У країні дуже високий рівень насильства щодо жінок, поширене насильницьке жіноче обрізання, також жінки погано представлені у владі.

Нагадуємо, В Єгипті зустрілися найвищий чоловік і найменша жінка в світі

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ