Хто вона, єдина жінка яка не дивилася трилогію «50 відтінків сірого»?

8 Лютого 2018

Нещодавно, Джеймі Дорнан, головний герой еротичного фільму «50 відтінків сірого» в прямому ефірі програми Lorraine ITV зізнався, як його дружина реагує на еротичні сцени з Дакотою Джонсон.

Він відверто розповів про те, що його дружина Амелія Уорнер принципово відмовляється дивитися трилогію з ним в головній ролі. «Вона не бачила жодного з цих фільмів. Не хочу купувати їй квиток, щоб вона... Ну, ви розумієте», – поділився артист.

Варто зауважити, як зізнався Дорнан, у фільмі «50 відтінків сводоби» акцент з секс-сцен буде зміщений на трохи інший жанр. «Завжди є люди, яким хочеться бачити секс і в цьому фільмі його достатньо. Але ще є складова трилера, будуть по-справжньому захоплюючі погоні на машинах. А ще декого викрадають... У третьому фільмі відбувається багато всього цікавого», – висловився Джеймі.

Нагадаємо, у 2003-2005 роках Дорнан зустрічався з актрисою Кірою Найтлі. 27 квітня 2013 року Дорнан одружився на англійській актрисі, співачці і композиторі Амелії Уорнер. Жінка була одружена з липня по листопад 2001 року з ірландським актором Коліном Фареллом У Джеймі та Амелії є дві дочки: Далси, яка народилася у листопаді 2013 та Елва, яка з’явилася на світ у лютому 2016-го.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ