Винахідливий ловелас подорожує безкоштовно за рахунок дівчат

6 Лютого 2018

Мандрівник Ентоні Ботта зумів відвідати 20 міст, не витративши ні копійки. Як повідомляє dailymail.co.uk нічліг він знаходить завдяки додатку Tinder.

25-річний хлопець стверджує, що винайшов «тіндер-серфінг» (на зразок Каучсерфінга). Щоб відвідати два десятка великих міст Європи, він познайомився з трьома тисячами дівчат. З них йому погодилася надати притулок двадцять одна незнайомка. За два місяці мандрівник побував у Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Австрії, Угорщини, Польщі, Словаччини та Чехії.

Ботта виробив безпомилкову методику знайомства. Він писав дівчині, що вона - його перший збіг за інтересами в новому місті. Потім він скидав новій знайомій посилання на профіль в соціальних мережах і пропонував дати йому нічліг. За словами молодого чоловіка, це розтоплює лід в серцях навіть скептично налаштованих дівчат.

Ботта використовує платну функцію Tinder Plus, яка дозволяє вибирати місто для перегляду профілів жителів і не обмежує кількість свайпів (практично те ж, що і лайки, ставляться до фото в цьому додатку).

«Іноді це кращі поїздки, іноді гірші, але я багато про себе дізнався в цих подорожах», - каже винахідник.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ