Музикант з'явився на публіці в кілті з оголеним пенісом

6 Лютого 2018

Поп-рокер Кірін Джей Каллінан звинувачений у навмисній демонстрації статевого органу на церемонії вручення музичної премії ARIA, австралійського аналога «Греммі». Виконавцю загрожує до шести місяців позбавлення волі, повідомляє theguardian.com.

Відзначається, що інцидент стався в кінці листопада 2017 року, проте звинувачення Каллінану пред'явили тільки два місяці по тому. Артист вийшов на червону доріжку в кілті, встав перед журналістами і фотографами, після чого показав усім пеніс.

Каллінан відмовився коментувати подію. Після епізоду з демонстрацією статевого органу поп-рокер став персоною нон-грата на музичних фестивалях та публічних заходах в Австралії.

Кірін Джей Каллінан почав кар'єру рокера в групі Mercy Arms, яку покинув заради сольної кар'єри. Він також знявся в серіалі «Beршіна озера».

Раніше в лютому у Франції почався судовий процес за позовом Фредеріка Дюрана, що опублікував в Facebook полотно «Походження світу» французького живописця Гюстава Курбе. Адміністрація соцмережі забанила автора поста через зображення вагіни на картині. Дюран через суд зажадав відновити свій аккаунт.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ