Найбагатші дівчата в світі, яким пощастило ще й із зовнішністю

5 Лютого 2018

Багаті та знамениті, ще й надзвичайно красиві. Кого з дівчат поцілував Бог у чоло при народженні – пише life.ru.

32-річна Анна Анісімова. Статки: $ 2 млрд

Анна Анісімова - дочка російського мільярдера Василя Анісімова, який зробив величезний статок на торгівлі металом в пізні 90-ті. Коли Анна була маленькою, її відправили жити і вчитися в США, після того як її сестру взяли в заручники і вбили бандити, які прагнули звести рахунки з її батьком. Американські ЗМІ часто називають її російської Періс Хілтон через гламурний спосіб життя. Після коледжу дівчина зайнялася модельною кар'єрою, потім бізнесом, але все марно. В результаті Анісімова перекваліфікувалася в актриси і вийшла заміж за продюсера Пітера Шефера і тепер грає в кіно: на її рахунку ролі в таких фільмах, як "Нова спроба Кейт Макколл" і "Хвилювання".

31-річна Шарлотта Казірагі. Статки: $ 5,7 млрд

Шарлотта Казірагі - внучка голлівудської актриси і принцеси Монако Грейс Келлі, племінниця чинного князя Монако Альбера II-го, восьма претендентка на трон Монако. Дівчина успішно працює журналісткою, захоплюється кінним спортом і активно займається благодійністю. Завдяки своїй ефектній зовнішності Шарлотта отримала негласний статус найсексуальнішої королівської особи в світі. Останнім часом західні ЗМІ невпинно пишуть про те, що принцеса, можливо, зустрічається з голлівудським актором Бредом Піттом.

36-річна Іванка Трамп. Статки: $ 3 млрд

Іванка Трамп - дочка президента США Дональда Трампа і його першої дружини, чеської супермоделі Івани. З дитинства Іванку готували до самостійного життя, вона практично була позбавлена батьківських грошей. В результаті Іванка з відзнакою закінчила бізнес-школу, деякий час займалася модельною кар'єрою, але пізніше заснувала свій власний бренд одягу і взуття. У 2009 році Іванка вийшла заміж за бізнесмена Джареда Кушнера, який нині є старшим радником її батька.

33-річна Тамара Екклстоун. Статки: $ 3,6 млрд

Тамара Екклстоун - дочка британського бізнесмена Берні Екклстоуна, фактичного власника "Формули-1". Тамара двічі була заміжня. Перший її шлюб був невдалим. Після 11 років шлюбу чоловік Джонатан Кеттерман раптово почав її шантажувати. На піку цього скандалу Тамара сфотографувалася на обкладинку травневого номера журналу Playboy, відмахнувшись від будь-яких спроб шантажу, а заодно і показавши, як виглядає тіло на мільярд доларів. Незабаром Тамара вийшла за брокера Джея Рутланда, у них з'явилася дочка. Зараз дівчина знімається в телешоу про власне життя і коментує трансляцію Red Bull Air Race World Series на Channel 4.

21-річна Олександра Андерсен. Статки: $ 1,2 млрд доларів

Сім'я норвежки Олександри Андерсен зробила свої статки на тютюновому бізнесі. Компанія, заснована її прапрапрадідусем в1849 році, стала провідним виробником сигарет в Норвегії. У 2005 році Андерс продали компанію з етичних причин - за $ 500 млн. Ці гроші вони вклали до фондів прямих інвестицій і хедж-фонди. У 2007 році батько Олександри перевів понад 80 відсотків акцій своєї компанії Ferd Holding на ім'я дочки.

33-річна Аріана Рокфеллер. Статки: $ 2,2 млрд

Аріана Рокфеллер - дочка Девіда Рокфеллера - молодшого і внучка недавно померлого банкіра Девіда Рокфеллера. Дівчина відома світові як світська левиця і прекрасна наїзниця, крім того, вона не забуває про благодійність. Своє особисте життя Аріана ретельно приховує і з'являється на всіх червоних доріжках одна. Судячи з усього, її серце досі вільно.

25-річна Анна Абрамович. Статки: $ 3,4 млрд

Анна Абрамович - старша дочка відомого бізнесмена і мільярдера Романа Абрамовича. Незважаючи на своє становище, дівчина веде скромний спосіб життя, одягається в звичайних магазинах, захоплюється мистецтвом. Проте ЗМІ називають дівчину бунтаркою. Причиною цього послужила історія з юристом Миколою Лазарєвим. У віці 18 років дівчина заявила, що вони з Лазарєвим заручені. Все б нічого, якби між ними не було 11 років різниці. Люблячий батько віддав старшій дочці квартиру з видом на Гайд-парк в самому центрі Лондона, куди пара незабаром переїхала. Але через півтора року дівчина розірвала заручини, заявивши пресі, що ще занадто молода для заміжжя.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ