Чому «жінки-співмешканки» – це погано?

24 Січня 2018

Соціологи Каліфорнійського університету з'ясували, що жінки сильніше, ніж чоловіки, ускладнюють спільне життя.

Такого висновку вчені дійшли на основі результатів опитування, в якому брали участь респонденти обох статей. Про це повідомляє Dailymail.

У дослідженні взяли участь 1100 респондентів, приблизно половину яких становили жінки. Люди розповіли про 12 тисяч родинних та інших відносин, включаючи спільне проживання з матерями, сестрами і дружинами. Виявилося, що учасники опитування вважають, що співжиття з родичами серед чоловіків простіше, ніж серед жінок, оскільки останні виявляються більш емоційними і схильними до сильного роздратування.

В цілому 15 відсотків взаємин з жінками-родичами виявилися складними для їхніх співмешканців. У той же час спільне проживання з друзями було важким тільки в семи відсотках випадків.

У 2016 році американський статистик Натан Йау (Nathan Yau) представив відомості про 50 найбільш поширених типів родини в США. Виявилося, що нуклеарна сім’я (подружня пара з дітьми) трапляється лише трохи частіше, ніж інші типи співжиття з більш дивними конфігураціями, на зразок трьох осіб, які разом знімають квартиру.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ