Знайшли в Біблії нову дату кінця світу

23 Січня 2018

Торік екстрасенси і пророки не раз передрікали кінець світу, однак апокаліпсису на нашій планеті так і не відбулося. Матьє Жан-Марк Джозеф Родриг повідомив, що знайшов у Біблії нову дату всесвітньої катастрофи. За його словами, вона відбудеться 24 червня цього року.

Дату дослідник виявив в уривку з Книги Одкровення. Ключем стали слова «дана йому влада діяти 42 місяці. Мудрість тут. Порахує число той, хто має звіриний розум, бо число це людське; його число 666». Родриг розшифрував числа і розрахував дату кінця світу, пише ЗМІ.

За його словами, світ, яким ми його знаємо, перестане існувати. При цьому яким чином настане кінець світу, автор відкриття не повідомив.

Минулого року конспірологи говорили про те, що апокаліпсис сианеться в листопаді. До цього було сказано, що світ закінчиться 23 вересня 2017-го, а християнський нумеролог твердив, що кінець усьому живому настане в жовтні 2017 року.

Тепер, схоже, хтось робить ставки на Апокаліпсис, який повинен відбутися в червні цього року. Зрозуміло, якщо кінець світу станеться таки 24 червня, нікого не залишиться серед живих, щоб повідомити про те, що Родриг мав рацію. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ