Батьків можуть засудити до довічного ув’язнення за знущання над власними дітьми

22 Січня 2018

Прокурори розкрили подробиці справи проти подружжя, яке звинувачують у катуванні та насильному утриманні своїх 13 дітей. Діти виснажені від недоїдання, а батьки повинні з’явитися в суд для зачитання їм офіційних звинувачень.

У США 56-річного Девіда Турпіна та 49-річну Луїзу Турпін звинувачують у катуванні, насильстві та протиправному позбавленні волі, повідомив ЗМІ прокурор округу Ріверсайд, штат Каліфорнія, Майк Гестрін.

З його слів, дівчинка-підліток, яка втекла з будинку і зчинила тривогу, планувала втечу разом зі своїми братами й сестрами протягом двох років. Вона вистрибнула через вікно разом з іншою дитиною, яка потім злякалась і повернулася в дім.

Усі діти подружжя, віком від двох до 29 років, отримували освіту вдома, і з моменту звільнення перебувають у лікарні.

За будь-яку провину батьки карали дітей, прив’язуючи їх: спочатку для цього використовували мотузки, а потім їх почали приковувати до ліжок замками. Такі покарання тривали тижнями, а іноді й місяцями.

З огляду на тяжкість злочинів, якщо подружжя визнають винним за всіма обвинуваченнями, батьків можуть засудити до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, нещодавно у Каліфорнії виявили батьків, які знущалися й тримали у полоні власних 13 дітей. Поліція спочатку подумала, що всі діти були неповнолітніми, але пізніше правоохоронці зрозуміли, що деякі – вже дорослі, але слабкі й виснажені через недоїдання. Коли прибули офіцери, троє з дітей були прикуті до своїх ліжок.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ