Досі тривають пошуки черкаської таксистки, яка зникла на Різдво

11 Січня 2018

Як стало відомо сьогодні, черкаські правоохоронці не підтверджують версію про те, що в річці з численними ножовими пораненнями знайшли тіло жінки-таксиста та продовжують її пошуки. Пише Укрінформ.

«У нас немає інформації про начебто знайдене в річці тіло жінки-таксиста, яка зникла на Різдво. Працівники поліції Черкаської області проводять всі необхідні слідчо-оперативно розшукові заходи щодо встановлення її місцезнаходження», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби ГУНП у Черкаській області, наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно до правоохоронців Черкаського відділу поліції звернулась місцева жителька із заявою про зникнення своєї матері, яка працювала таксистом в одного із перевізників у місті Черкаси. Донька розповіла, що мати 7 січня цього року виїхала на автомобілі Mercedes Vito білого кольору, але наступного дня, 8 січня на зв'язок уже не вийшла.

Терміново на території обслуговування Черкаської області було введено в дію оперативний план «Перехват». Працівники поліції знайшли автівку, але жінки там не виявилось.

З’ясувалося, що таксистка востаннє виходила на зв’язок з близькими о 19:45 напередодні зникнення. Близько 4-ї ранку 8 січня у Черкасах біля дитячого парку «Казка» вона взяла двох чоловіків, яким було треба їхати до Сміли. Відтоді місцезнаходження жінки  невідоме.

А у ЗМІ також з’явилася інформація про те, що увечері 10 січня жінку із численними ножовими пораненнями відшукали у річці Тясмин. Але правоохоронці не підтвердили цю інформацію.

Наразі Ірину шукають чисельні волонтерські групи.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна