Обкладинку Playboy прикрасить напівголий трансгендер

10 Січня 2018

Співробітники німецького підрозділу чоловічого журналу Playboy вперше помістили на обкладинку номера фото трансгендера. Про це повідомляє bbc.com.

Обраницею редакції журналу стала 21-річна Джуліана Фарфалла, яка знялася топлес для обкладинки січневого випуску. «Мої дорогі друзі, я з'явлюся на обкладинці Playboy і пишаюся результатом. Я дуже сподіваюся, що вона сподобається вам так само, як і мені», - повідомила вона в instagram.

Як заявив головний редактор Playboy Флоріан Бойтін, Фарфалла - прекрасний приклад того, наскільки важлива «боротьба за право на самовизначення».

Він також додав, що Х'ю Хефнер, засновник журналу, який  помер в 2017 році, завжди був рішуче проти будь-яких форм дискримінації та нетерпимості.

Відзначається, що трансгендер народилася на південному заході Німеччини в містечку Фрайбург. Ще в дитинстві хлопчик на ім'я Паскаль Радермахер відчував, що народився не в своєму тілі. У віці 16 років він зробив операцію зі зміни статі.

Фарфалла прославилася після зйомок в серіалі «Наступна топ-модель Німеччини». Своєю появою в Playboy трансгендер сподівається надихнути інших транссексуалів і всіх охочих змінити стать людей.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року номер Playboy вже прикрасила дівчина-трансгендер.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ