Досі існують країни, де можна купити собі дружину

21 Грудня 2017

У не менш як шести країнах світу досі існують жахливі закони, де жінку оцінюють як товар чи тварину.

Щоб купити собі дружину, не обов’язково бути мільйонером, достатньо мати доволі посередній гаманець..

Отже, насамперед, Пакистан та Афганістан, де становище жінок найжахливіше. У цих країнах населення міцно тримається за традицію, згідно з якою дівчині заборонено виходити заміж за власним бажанням. Викупи тут доволі значні, не дивлячись на фінансове становище людей. В Афганістані дружин продають в буквальному сенсі. Причому ще малими дівчатками. Опиратися у жінок немає жоднох можливості: вони практично цілком позбавлені прав, а стосунки із чоловіками грунтуються на жорсткому патріархаті.

Ще одна країна, де нестерпне становище жінки – Індія. Серед жителів цієї країни понад 85% людей дотримуються поглядів, згідно з якими дівчина повинна вийти заміж лише за того чоловіка, якого вибере їй рідня. А вибирають звісно тих, хто готовий дати найбільший викуп, якщо не грошима, то худобою.

Філіппіни: тут за гроші дівчата самі йдуть в дружини. Це зовсім не проституція і не ескорт-послуги, просто дівчина в силу безробіття йде на такий крок, як вийти заміж «за оплатою». Суми зазвичай бувають значними, і угоди укладаються на тривалий час.  Хоча зараз ця традиція практично зійшла нанівець, трапляються лише поодинокі випадки.

У Китаї та Японії також схожі ситуація. У Китаї до дефіциту дівчат призвела політика «однієї дитини», яку було нещодавно скасовано. Зараз там демографічний дисбаланс: на 100 дівчаток припадає 120 хлопчиків. Іншими словами, величезна кількість молодих чоловіків вже в найближчому майбутньому не зможуть знайти собі дружину серед свого народу. В силу цього, всі, кому пощастило народити дівчинку, ставлять величезний за місцевими мірками викуп — 24 тис доларів.

У в Японії мати справжню дружину і дитину доволі дороге задоволення. Але винахідливі японці вирішили це питання, створивши агенства «винайму дружини». Самотні чоловіки можуть замовити собі містом.

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ