Вайнштейн не пам’ятає, як силував Хайєк зображати на камеру секс із жінкою

14 Грудня 2017

Уже колишній голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн, якого з кіношного олімпу повалили обвинувачення жінок-акторок у сексуальних домаганнях, дав відповідь на заяву актриси Сальми Хайєк.

Вайнштейн відповів на гучні звинувачення акторки Сальми Хайєк, що свого часу зіграла головну роль у його фільмі «Фріда». Про це пише Deadline.Як заявив від імені продюсера його представник, Вайнштейн зовсім не пам’ятає такого факту, що він змушував Хайєк під час роботи над картиною «Фріда» знятися в необов’язковій відвертій сцені з участю її та ще одної голої акторки. Також, на думку скандального кінодіяча, звинувачення Хайєк в тому, що потреби знімати її без одягу не було, є помилковими, адже ці кадри були дуже потрібні для повноти розкриття образу бісексуальної Фріди Кало.

Нагадаємо, раніше 51-літня мексиканська актриса у колонці видання The New York Times розповіла про багатолітні домагання з боку Вайнштейна. А також про те, як він втручався в процес зйомок «Фріди» (2002), вимагаючи, аби Сальма оголилась для сцени лесбійської любові (як відомо, художниця Фріда Кало була бісексуалкою). У своєму письмовому зізнанні Хайєк назвала Вайнштейна «особистим монстром», котрий чинив щодо неї сексуальні домагання протягом 10 років. Навіть більше – погрожував, що її уб’є.

Як пише Хайєк, Вайнштейн неодноразово чіплявся до неї з вульгарними пропозиціями «прийняти з ним душ», «дати йому подивитися, як вона миється під душем», «дозволити зробити їй масаж», «дати йому зробити їй кунілінгус і т. п.». Причому форма його домагань варіювалася від легкого загравання до прямих вимог, а якось у нападі люті він навіть пригрозив Хайєк розправою. «Я тебе уб’ю. Думаєш, не зможу?» – сказав їй продюсер, пригадує акторка. «В його очах я була не те що не людина, не актриса, – я була річ, ніхто, тіло», – написала Сальма.

Особливо боляче Хайєк від того, що певною мірою Вайнштейну вдалось отримати що він жадав. Зокрема, він змусив актрису роздягтися проти її волі для однієї зі сцен «Фріди». У разі її незгоди погрожував згорнути знімальний процес і «поховати» фільм.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ