Поради

ТОП-7 паби Луцька – де випити найсвіжіше та найсмачніше пиво*

ТОП-7 паби Луцька – де випити найсвіжіше та найсмачніше пиво*

Пиво…

При цьому слові перед очима одразу постає запітнілий кухоль, по якому тоненькими струмочками стікають крапельки води. А верх кухля, мов справжня корона, вінчає білосніжна піна.

Ви підносите кухоль до губ та починаєте маленькими ковточками смакувати бурштинову пінну насолоду, яка приносить омріяну свіжість. Пиво здатне миттєво втамувати спрагу, а його насичений смак та аромат приносить любителям  хмільного напою справжнє задоволення.

Пиво…

Цей  благородний напій має історією в кілька тисяч років. Любителі пінного живуть у всіх частинах світу, воно популярно по всьому світу.

Одні цінують його за насичений смак і аромат, інші - за бурштиновий колір і густу піну. Треті люблять пиво за незабутні моменти з друзями і близькими, за ту приємну атмосферу, яку дарують хвилини за келихом освіжаючого пінного напою.

Де ж у Луцьку можна попити найсвіжішого та найсмачнішого пива – у подальшому матеріалі  https://t1.ua/

А поки ТОП цікавих фактів про пиво.

Від зернини до кухля

Як відомо, чотирма ключовими інгредієнтами пива є вода, зерно, дріжджі і хміль. Зерно -  основа пива, яка зумовлює майбутній смак і особливості кожного сорту бурштинового напою.

Пивовари традиційно використовують в пивоварінні злаки, характерні для того чи іншого регіону. Наприклад, в деяких регіонах Німеччини у виробництві пива використовують пшеницю, в Африці близьке за властивостями до ячменю сорго, а в Азії рис.

Проте основною пивоварною культурою і символом галузі завдяки стійкості, неповторним смаковим відтінкам став саме ячмінь, зерна якого людина почала вживати для виготовлення напоїв шляхом бродіння ще в глибоку давнину.

Хміль та історія

Хміль - один з інгредієнтів в пивоварінні. У ньому міститься більше 200 елементів, які надають різним сортам напою особливі смакові поєднання і відтінки, дозволяючи без перебільшення називати його «душею пива». Однак спочатку пивовари полюбили цей інгредієнт ще й як натуральний консервант. Його властивості збільшили стійкість пива, що, в свою чергу, дозволило перевозити готовий продукт на значні відстані.

Хміль також підвищує стійкість піни, яка, як відомо, не просто елемент естетики, а й важливий компонент напою, що дозволяє букету смаку і аромату розкриватися повніше.

Навіщо пиву пінна шапка?

Так, пивна піна проживає коротке, зате яскраве і, без сумніву, корисне життя. А пінна шапка - дуже важлива складова пивної культури.

Звичайно, для кожного сорту, стилю, а часом і окремого виду пива характерна своя піна. Ці особливості обумовлені рецептурою сорту, тому у різних видів пива можна спостерігати різну за консистенцією, кольором, щільністю та стійкістю пінну шапку.

Наприклад, для пшеничного пива характерна гарна об'ємна білосніжна піна, яка довго не спадає, а класичний лагер традиційно прийнято подавати в високому вузькому келиху, званому pilsner glass, на стінках якого навіть після того, як напій випитий, залишається так зване «бельгійське мереживо».

Традиція судити про пиво по піні з'явилася в Чехії ще в середні століття і зберіглася до наших днів. Так, чеські пивовари вважали, що піна у хорошого пива повинна бути сметанної консистенції, монолітною і компактною, стійкою і щільною, без бульбашок і абсолютно білою.

Чеські майстри любили «оцінювати» піну за допомогою різних випробувань, наприклад, подути  на неї: «правильна» піна повинна «загинатися». Крім того, піна повинна прилипати до стінок келиха і залишати на них характерні візерунки.

Відтак Луцьк може похвалитися різноманіттям пива, яке пропонують місцеві  паби та бари.

Паб LАPHROAIG Луцьк – ірландські автентичні страви та живе пиво!

Ви прагнете зануритись в автентичну атмосферу смарагдово-зеленої Ірландії? Тоді вам в ірландський паб Laphroaig!

Адже у Лафройг Луцьк традиції брутальних  ірландських пабів  відображені у найменших деталях.

Дерев’яні масивні меблі темно-шоколадного відтінку, які власник пабу придбав саме в Ірландії, червоно-цегляні стіни - паб Laphroaig Луцьк вражає з першого погляду. Та надихає насолодитися справжніми ірландськими стравами, приготованими за старовинними рецептами, а також відчути смак натурального пива.

Загалом Laphroaig – це марка одного з відомих шотландських односолодових віскі. Назву можна перекласти як «мальовнича долина на березі широкої бухти».

Зрозуміло, що «вершиною» алкогольної карти паб Laphroaig Луцьк є саме віскі, яке освіжить під час літньої спеки, або навпаки зігріє, коли на вулиці снігові заметілі.

А Laphroaig Луцьк – це місце переплетіння ірландського вміння відпочивати та української гостинності. Це паб у самому центрі Волині, де ви зможете скуштувати справжній:

  • GRIMBERGEN BLANCHE  - паб Laphroaig Луцьк

Бельгійське пиво, яке виробляється за старовинними рецептами Абатства Грімберген.

Вперше пиво Grimbergen було зварено в 1128 році в Монастирі Святого Норберта в містечку Грімберген (Бельгія). Протягом своєї багатовікової історії Абатство Грімберген багато разів повністю згорало внаслідок пожеж, а потім відновлювалося. Так на етикетці пива з'явився птах фенікс і девіз «Ardet nec consumitur» - «Спалений, але не знищений». Згодом зображення птаха з'явилося і на фірмових келихах

Grimbergen Blanche - класичне біле пиво, що має золотистий колір і кремову піну, ігристі бульбашки і фруктові аромати з цитрусовим відтінком, які роблять його приємним і освіжаючим. Витончений аромат спецій і бергамота, які об'єдналися в цьому пиві, є унікальною знахідкою Грімбергенского абатства.

Щільність - 13,2%, вміст алкоголю - не менше 5,65%.

  • GUINNESS- паб Laphroaig Луцьк

Історія ірландського пивоваріння нерозривно пов'язана з ім'ям Артура Гіннесса.  Багато років він варив традиційний ель, але в 1799 році вирішив кинути виклик пануванню англійських пивоварів на ірландському ринку - і перейшов на виробництво стауту. Колір стаута - з тенденцією до чорного, смак сухий, з яскраво вираженим гірким смаком темного солоду. Піна кремоподібна, стійка.

Вміст спирту в кеговому Guinness - 4,2%. Подається при температурі 6-8 ° С. Добре поєднується з морепродуктами і сирами.

  • LITOVEL - паб Laphroaig Луцьк

Темне лагерне пиво з Чехії характеризується багатою піною, приємним карамельним присмаком з затухаючою гіркотою. Вміст алкоголю: макс. 4,8% об.

  • Holba - паб Laphroaig Луцьк

Чеське Пиво Holba є класичним чеським лагером. Відрізняється традиційним збалансованим смаком з ніжною хмільною гіркуватістю. В ароматі бурштинового напою з Чехії присутні нотки лугових квітів і відтінки свіжоскошених трав. Пивоварня Holba розташована в надзвичайно красивому місці - в передгір'ях Єсенік, і місцевим пивоварам вдалося передати в оригінальному пиві неповторну гармонію природи Моравії.

  • Крім закордонних видів пива, в Лафройг Луцьк можна скуштувати пиво українського виробництва, зокрема, нефільтрований Земан, світле Медове Живе та темний Дункель.

Відтак,  ірландський паб «Laphroaig» стане як улюбленим місцем відпочинку великої дружньої компанії, яка завітає попити живого пива чи благородного віскі, так і місцем зустрічі ділових партнерів.

Отож, паб Laphroaig Луцьк – це подих Ірландії в самому центрі Волині!

Адреса: Київський майдан, 3.

Графік роботи: 12:00 до 23:00.

066 744 7464

 Guinness  ірландці вважають його чимось більшим, ніж  пиво

Guinness (Гіннес) - легендарне пиво, гордість Ірландії. Густе, темне, тягуче, з щільною піною, яка здається рожевуватою ... Унікальний смак, який не зрівняється ні з яким іншим! Ще одне безперечне достоїнство цього пива – низька калорійність. Так-так, в ньому менше калорій, ніж в апельсиновому соку! Так що воно прекрасно підійде для дам, які трепетно ставляться до своєї фігури.

Марку Guinness знають мільйони людей у всьому світі, навіть ті, хто не має слабкість до пінного напою. Цікаво, що самі ірландці, кажучи про Guinness, не називають його пивом. Тому що для них він давно є чимось відокремленим і не може стояти в одному ряду з іншими брендами.

Історія марки починається в середині вісімнадцятого століття (а точніше - в 1756 році), коли Артур Гіннес, отримавши пристойну спадщину, вирішує відкрити пивоварню, щоб займатися своєю улюбленою справою - виробництвом пива. Спочатку він варив класичний ель, але потім з невідомих нині причин, спробував зварити темне пиво. Перша партія темного Guinness була продана на початку 90-х років. Це був те саме пиво, яке принесло сімейства Гіннессів успіх і багатство, а Ірландії - новий символ. Починаючи з 1799 року фірма випускає тільки темне пиво.

Гастро-паб «London» пропонує легенду Ірландії – темний Guinness, смак якого захоплює!

Уся атмосфера гастро-пабу «London» Луцьк передає дух сторічної Англії.

Масивні столи та надзвичайно зручні дивани з добротної шкіри, дизайнерські світильники, веселий чолов’яга Джонні – символ пабу, який радо «підморгує» кожному відвідувачу та готовий в будь-який момент зіграти на волинці – власники  Pub London Луцьк знають, як створити справжнє свято «душі й  тіла» для любителів пінного напою.

Саме тому своєю фішкою вони обрали не пусті балачки про «комфорт та затишок», а пропонують скуштувати легендарне пиво Луцьк, легенду Ірландії – темний  «Guinness», смак якого захоплює і підкорює з першого ковтка!



«Над дизайном пабу ми  працювали довго. А ще довше виношували саму ідею пабу, це була наша давня мрія.  Хотілося зробити щось надзвичайне, атмосферне, поєднати в нашому закладі все, що нам подобається в місцинах такого ж плану! Тому продумували кожну деталь – від меблів до картин, від меню до розваг», - розповідають власники  пабу Ольга та Ярослав Драннікови. 



Першою ідеєю було створити класичний англійський паб, де б  чоловіки могли б випити пива після важкого робочого дня та повболівати разом з друзями за улюблені футбольну команду. Проте Pub London став сучасним закладом, який підходить як великим компаніям, так і бажаючим посидіти у затишному бенкетному залі.  Як молоді, так і діловим людям. А також, звісно, для сімейного відпочинку. Атмосферні картини на стінах – авторські, їх намалював на замовлення власників волинський художник Олександр Дядіо.



Окрім легендарного ірландського «Guinness», відвідувачі пабу «Лондон» Луцьк можуть посмакувати пивом «Земан», який представлений у повному асортименті від луцької пивоварні, улюбленою багатьма світлою «Душою пивовара» та «Kronenbourg» нефільтрований.

Тим, хто цінить незвичайні, а точніше, фруктові смаки, у  Pub London  запропонують ель вишневий, грейпфрутовий тощо. Для любителів міцних напоїв у «Лондоні» пропонують великий асортимент бурштинового  віскі – цей якісний елітний алкоголь заслужено користується великою популярністю.

Щодо меню, то «Лондон» Луцьк характеризується не лише різноманіттям закусок та пивних дошок, а є справді гастро-пабом. Адже тут пропонують автентичні  страви англійської кухні та фірмові коктейлі Великобританії.



Якщо говорити про справжній англійській сніданок, то можна розпочати день із яєчні з фірмовою ковбаскою, або омлету з беконом. А завітавши до Pub London  Луцьк в обідню пору, можна отримати повноцінний смачний  комплексний обід.

Зі стейків вам запропонують свинний, лососевий, курячий.  Їхній незабутній смак доповнять величезні порції салатів, назви яких свідчать самі про себе – Вестмінстер, Ірландський, Міс Марпл, Англійський теплий або Пивний  Guinness. 


А поки дорослі відпочивають, їхні дітки залюбки ласують десертами – штрудель, чізкейк, морозиво (морозиво з фруктами: банан, яблука, шоколад, та  морозиво з чорносливом і бананом) або піцою – Цезарь, Пармська, London, Папероні тощо. 


Окремо у Pub London  Луцьк є банкетне меню та фірмові страви – гольонка в апельсиновому соусі  або ребра від шефа так і тануть у роті. А ті, хто спробував мідії, смажені у часниковому соусі, більше не зможуть не замовляти їх хоча б раз на тиждень.



– Для нас було головним, коли ми формували меню, аби продукти були завжди свіжі, а страви у меню актуальні. Тож ми щодня привозимо у паб усе свіже для всіх страв, що є у меню, –розповідає власниця пабу Ольга Драннікова. Щодо новинок у меню Pub London, то влітку до свіжого пива якнайкраще смакуватимусь печена рибка та раки.


А ще однією фішкою пабу є настільний футбол – на іграшковому полі залюбки позмагаються як дорослі, так і  діти. Шукаєте, де в Луцьку можна подивитися футбол? За бажанням клієнтів на величезному екрані транслюватимуться усі визначні матчі.



Відтак у Pub London Луцьк комфортно буде і великій дружній компанії, і двом закоханим, і родині із дітками. Чому? Тому що у залі пабу можуть нагодувати-розважити до 70 людей.



А в затишній банкетці можуть відсвяткувати ювілей, день народження чи сімейне свято до 20 відвідувачів. До слова, банкети можна замовляти від 250грн/людину. А імениннику запропонують знижку 10% на усе меню.



Тож завітайте до  Pub London Луцьк, де панує дух сторічної Англії, де знають, що запропонувати поціновувачам  хорошого відпочинку, де під класичний мелодійний рок 70-90-их років так добре смакувати віскі,  насолоджуватись  темним  «Guinness» та переглядатись із символом пабу – веселуном Джонні!

Адреса: вулиця Конякіна, 7А, Луцьк, Волинська область, 43000

Телефон: 095 900 1701

Pub Oldskull – велика рок-н-рольна родина любителів пива!

Pub Oldskull - найнепопсовіший  та найрок-н-рольніший паб Луцька!

Живе пиво, смачні наїдки та старий добрий рок-н-рол - все для відвідувачів з добрим смаком. Музичним та гастрономічним!

В Pub Oldskull Луцьк приходять за атмосферою. Тут кожен знає один одного «сто років». Тут за кухолем свіжого смачнючого пива не сидять, занурившись в телефон. Навпаки, у пабі стоїть гомін від дружніх розмов, адже душевному спілкуванню не заважають окремі столики.

В Pub Oldskull Луцьк немає розмежувань за соціальним статусом чи товщиною гаманця. Адже кожен відчуває себе так, немов потрапив до великої рок-н-рольної родини любителів пива.

В Pub Oldskull Луцьк найолдскульніші бармени та офіціанти – кожного з них знають по імені, ба більше, вони стають добрими друзяками, адже знають наперед замовлення майже кожного відвідувача.

В Pub Oldskull Луцьк неодноразово проходили концерти відомих музикантів в форматі «Кавьор-паті», літературні читання, творчі вечори, фотовиставки, зокрема, олдскульного Чорного Photographer Valerii Panasiuk.

В олдскульних футболках із логотипом, який розробили на замовлення, закохуються і одружуються, підкорюють карпатські гори та борються із гірськими річками, катаються на велосипедах та їздять на українські та міжнародні фести, танцюють під класичний рок та філософствують про сенс буття. Одним словом, насолоджуються пивом, свободою  та рок-н-ролом!

 

Щодо пивного асортименту, то він постійно змінюється – додають новинки вітчизняного та закордонного пивоваріння, крафтове пиво тощо. Незмінними залишається пиво «Земан» Луцьк, «Любарт» Луцьк та найулюбленіший серед відвідувачів пабу – рівненський «Бергшлосс»!

Відтак «Бергшлосс» відрізняється яскравим і натуральним смаком за рахунок того, що не дивлячись на те, що на дворі вже 21 століття, для виробництва хмільного напою не використовуються консерванти і пастеризація.  При виробництві використовуються три види солоду - це мюнхенський, карамельний і житній. Пиво сорту «чорне» відрізняється дивовижним поєднанням м'якості і щільності. Делікатний смак темного пива має приємну кавову гірчинку і легкий сухий післясмак.

Цінителі цього темного хмільного напою Pub Oldskull Луцьк впевнені, що він чорний, немов сама ніч, а смачний, як карамелька, і служить не для тамування спраги, а для задоволення істинного гурмана.

Недарма олдскульні бармени зустрічають вас словами: «Бергшлосс Любарт вас!».

В Pub Oldskull Луцьк знайдеться «щось смачненьке» і для любителів міцного алкоголю. Хоча тут немає місця «попсовій горілці». Натомість вам запропонують смачнючий самогон, духмяний джин, бурштинове віскі чи солодкуватий ром!

До слова, днями Pub Oldskull Луцьк відзначав чергову – третю – річницю існування цього «храму алкоголю та рок-н-ролу, скалки в сраці ресторанної індустрії та клубної культури, подразника осатанілих поборників моралі і войовничих ханжів».

Відтак при всьому багатстві вибору, тру паб в Луцьку один ;) і це Pub Oldskull Луцьк! Кращий паб для кращих людей!

Адреса: вулиця Лесі Українки, 52, Луцьк, Волинська область, 43000

Телефон: 050 339 8809

Ресторан «Бравий Швейк» – пивна ідилія Німеччини!

Пивну ресторацію «Бравий Швейк» Луцьк добре знають як мешканці обласного центру, так і численні туристи. Чому? Відкриємо вам кілька фішок цього пивного луцького ресторану.

Відтак «Бравий Швейк» Луцьк  вирізняється:

  • зручним розташуванням - в історичній частині Луцька, на одній з тихих пішохідних вуличок Лесі Українки.

  • концептуальним героєм – веселим солдатом Швейком, монумент якого стоїть перед входом у заклад.

Чому обрали саме цього веселуна? Солдат Швейк так любив пиво, що у луцькій пивній ресторації вирішили відтворити минуле, аби відвідувачі змогли відчути смак пива, що любив куштувати Швейк.

  • атмосферою.

«У нас може бути шумно, весело і хмільно – під час проведення свят.  Або навпаки - спокійно і по-бюргерски пузато. Але однозначно вишукано, затишно та смачно», - зауважують у пивній ресторації.

Хочете попити пива у Луцьку на самоті? Бармени пивного ресторану  радо обслужать вас і стануть прекрасними співрозмовниками.

Запланували ділову зустріч із партнерами по бізнесу? Вирішили пообідати у спокійній обстановці? Вас проведуть до затишного столику та запропонують, при бажанні, безалкогольне пиво. Зокрема, в асортименті безалкогольного пива представлені «Вайштайнер» (німецьке), «Будвайзер» (чеське), «Балтику 0».

Бажаєте потішити дітей, та завітали  до  «Бравий Швейк» Луцьк сім’єю? Для маленьких ласунчиків кухарі ресторації приготували безліч солодких смаколиків, серед яких смачнючі торти та тістечка, чізкейки, авторське морозиво (з ожини, ніжний сорбет з винограду чи груші, лімонелло, полуниця з бельгійським шоколадом тощо).

  • стилем - Австро-Угорщина початку ХХ століття. 

Європейську класику інтер’єру підкреслюють ненав’язливі червоні відтінки стін та меблів, картини, на яких зображені персонажі книги «Пригоди бравого вояка Швейка», м’які комфортні дивани та аристократичні столи із натурального дерева.

Якщо говорити загалом про меню, то воно створене, аби задовільнити найвибагливішого гурмана. Зокрема, в «Бравий Швейк» Луцьк можна замовити делікатес «ESCARGOT»: равлики «Ескаргот де Волинь»; равлики «Рукола песто»; равлики  «Тартюф».

  • просторою літньою терасою, на якій так зручно смакувати свіжим унікальним пивом із різними смаколиками.
  • пивна карта «Бравий Швейк» Луцьк представлена виключно імпортним пивом та власними настоянками.

Так, у ресторації пропонують живе пиво на розлив: «Пауланер Оригінал» (світле, німецьке), «Пауланер Вайсбір» (біле, нефільтроване, німецьке), «Грімберген» (темне, бельгійське), «Хофброй» (німецьке).   Щодо пляшкового пива, то тут можна скуштувати «Пауланер» (світле німецьке), «Гіннес» (темне, бельгійське), «Кларо» (світле, голландське). 

 До слова, до пива можна замовити фірмову випічку ресторану — хрустики, фірмові чипси та прецелі.

  • у пивній ресторації «Бравий Швейк» Луцьк постійно проводяться тематичні вечірки для відвідувачів, приурочені до європейських свят пива і пивної культури. Зокрема, фестиваль «Октоберфест»

  • Шукаєте, де в Луцьку можна подивитися футбол?

За бажанням відвідувачів «Бравий Швейк» Луцьк, які цікавляться спортивним життям України та світу, транслюють на великих екранах видовищні футбольні матчі.

  • для справжніх меломанів в «Бравий Швейк» Луцьк влаштовують «Вечори живої музики».

В ресторані звучить джаз, блюз, акустичний рок, французький шансон, хіти 80-90-х тощо. Зокрема,  хіти «POP 80-90» співає Юля Іванова (щосереди); а щочетверга «JAZZ в Бравому Швейку» Юля Іванова виконує найкращі джазові композиції  (щочетверга).

«Наші випадкові гості неодмінно стають постійними клієнтами. Визнання нашої пивної ресторації для них починається із першого ковтка ідеально звареного пива. Відтак він дає зрозуміти, що кращого місця, де можна відчути смак німецького пива, у Луцьку немає. А різноманіття нашого меню прийде до вподоби навіть найвибагливішому клієнту», - стверджують у пивній ресторації.

Два роки тому у пивній ресторації «Бравий Швейк» Луцьк провели реконструкцію, аби втілити нові ідеї власника Ярослава Галькевича -  справжнього поціновувача хорошої їжі та мандрівника.

Тож наразі оновлений пивний ресторан «Бравий Швейк» у Луцьку чекає на вас!

Адреса: вулиця Лесі Українки, 56, Луцьк, Волинська, 43000

Телефон: 099 421 8298

Ель – фруктове «оп’яніння»

Ель - це пиво, яке виробляється способом верхового бродіння, при більш високій температурі (в порівнянні з лагерами).

Ель прийшов до нас з Англії, а вперше був зафіксований там в XV столітті. Даний сорт пива відрізняється досить високим вмістом спирту (від 3%, що досить рідко, до 12%. В середньому близько 6-7%) і тонким фруктово-ягідним ароматом, солодкуватим присмаком.

Саме ж слово «ель» перекладається як «сп'яніння». Завдяки дріжджам верхового бродіння і підвищеній температурі виробництва, в процесі дозрівання виділяється багато ефірів і вищих спиртів - звідси багатогранний аромат, багатий смак і благородна міцність.

Ель Паб Луцьк – більше 10 видів елю та справжне крафтове пиво!

 


Більше 10 видів елю, цього улюбленого напою молоді, а також крафтове пиво, яке ви не спробуєте в жодному іншому закладі Луцька - Ель Паб Луцьк знає, чим здивувати!

Відтак починаємо знайомство з тими видами крафтового пива, яке пропонує у Луцьку Ель Паб.

India Pale – крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Сучасний IPA, або India Pale Ale, - це напій, який з першого ковтка повністю перевертає уявлення про пиво навіть у досить досвідчених пивоманів. Його аромат і смак зазвичай насичений тонами хвої, цитруса, персика, ананаса, тропічних фруктів і цедри, а гіркота напрочуд  сильна.

Диявол Кант– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Це світле пиво золотистого кольору зі складним ароматом, густою пінкою та дуже тонкою гірчинкою. 

Брутальна Іра -  Brut IPA– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Це пиво його творець Кім Стердавант намагався зробити якомога більше світлим, з низьким рівнем гіркоти, освіжаючим, суперсухим ,блідим і ігристим.  І це в нього вийшло!

Weizenbock– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Типове німецьке пшеничне пиво подається зі шматочком лимону. Смак м'який, але в той же час яскраво виражений. Відчувається приємна різноманітність, у вигляді соковитої сливи, волоського горіха і банана. Weizenbock прекрасно підходить, як освіжаючий аперитив, або супутній напій до закусок, основних страв і навіть десертів. Пиво має темно-золотистий колір і ніжну стійку пінку.

Milkshake NEIPA– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

4 види солоду, 4 види хмелю, вівсяні пластівці, лактоза. Стиль варіння – Мілкшейк ІПА. Додавання лактози балансує досить високий рівень гіркоти — 100 IBU. Фруктовості напою надає грейпфрут.

Single Hop Ale Amarillo– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Світлий американський ель, із відмінною пінкою та насиченим медово-жовтим кольором. Аромат яскраво-хмільний - тропічні фрукти, абрикос, цитрусові, трохи хвойний і трав'яний. Гіркота замаскована вельми приємним солодовим смаком  і приправлена ??багатою фруктовою складовою (персик, абрикос, апельсин, помело і т.д).

Espresso stout– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Пиво чорного кольору з кремовою піною, м'яким солодким ароматом і кавовим вершковим смаком. При варінні використовується кава.  До слова, stout перекладається як гордий і відважний. Це ідеальний рецепт пива з добре обсмаженого солоду, з паленим смаком і кавовим післясмаком.

Belgian red Ale– крафтове пиво Луцьк Ель Паб

Два види бельгійського солоду, хміль із Чехії та Словенії та складні фруктові ефірні нотки.

 

Отож, у Ель Пабі Луцьк пропонують крафтове пиво броварні «Кант» Рівне, та «Любарт» Луцьк.

Щодо фруктового пива – елю, то в пабі пропонують більше 10 видів: вишня, журавлина, манго-персик, збитень, лісова ягода, гуава, смородина, грейпфрут, виноград, аґрус-ківі тощо.



«Для мене крафтове пиво – це не просто напій, це культура!», - розповідає власник  Роман Павлюк. Відтак в Ель Паб Луцьк пивний асортимент приносить справжню насолоду поціновувачам живого авторського пінного напою.   Для кожного виду пива тут пропонують відповідні келихи, що підкреслюють та розкривають аромат та післясмак.



Не можете вибрати, яке саме крафтове пиво замовити? Тоді скористайтеся спецпропозицією від Ель Паб – Пивний Сет, будь-яких 6 позицій по 40 мл, усього за 36 гривень.


Щодо меню, то в Ель Паб пропонують кілька видів піци, салати, ребра, стейки та ковбаски гриль. А також пивні дошки та закуски для більш міцних напоїв, як представлені в алкогольній карті: зокрема, горілка Немирів та Зубрівка, коньяк, віскі, ром, настоянки та вина.

Отож, завітайте в Ель Паб Луцьк – всім пабам паб!

Адреса: проспект Волі, 15, Луцьк, Волинська область, 43000

Телефон: 098 751 6601

Паб «Пивна хата» – завжди свіже пиво для справжніх пивних гурманів!


Шукаєте у Луцьку затишне місце, де можна посидіти гарною компанією та насолодитися приємним спілкуванням? Місце, де вас почастують чудовими напоями та порадують відмінним сервісом?



Тоді завітайте у паб «Пивна хата» Луцьк!

Саме тут ви знайдете товаришів, таких же справжніх пивних гурманів!

Відтак пивна карта луцького пабу  не тільки вразить вас різноманіттям, зокрема, тут пропонують живе пиво на розлив «Південна Баварія», «Земан» «Чеський Лев», «Павлівське», «Бердичевське», «Опілля», «Душа пивовара», а й приємними цінами.

Тому обрати свій улюблений хмільний напій буде неважко. У паб «Пивна хата» Луцьк дорожать репутацією закладу, тому пиво тут лише свіже та якісне, зварене із дотриманням технології, за класичною пивною рецептурою. У паб «Пивна хата» приходять попити пива у Луцьку ті, для кого важливо відпочити після важкого трудового дня у великій компанії.



Або ті, хто хоче провести вечір за кухолем свіжого пива у Луцьку, неквапливо спілкуючись із другом за затишним столиком.



Крім свіжого пива, паб «Пивна хата» Луцьк запрошує підкреслити смак хмільного напою різноманітними  закусками та рибою: чипси, горішки, сухарики, снеки, копчена, в’ялена та сушена рибка будуть дуже доречними.

Отож, якщо ви справжній пивний гурман - завітайте у паб «Пивна хата» Луцьк!

Адреса: Луцьк, проспект Волі, 49а,

телефон: +38 (096) 004-22-70

Години роботи:  10:00 - 22:00


ПАБи «Хмільна бочка» Луцьк – лише крафтове та живе пиво, 19 сортів!

Мережу пабів «Хмільна бочка» любителі пінного напою обирають через гарне обслуговування, комфорт та оригінальний інтер’єр. Та в першу чергу постійних клієнтів, яких «Хмільна бочка» Луцьк має вдосталь, приваблює надзвичайно багатий асортимент свіжого пива.

Ще б пак, у пивному ресторані представлено 6 сортів крафтового пива, елі та портери,  а у магазині  розливного пива  «Хмільна Бочка» - 19 сортів живого пива. Обидва пивзаклади розташовані у Луцьку, на Парковій, 1.

Для тих, хто любить крафтове та живе пиво, «Хмільна бочка» Луцьк пропонує торгові марки «Волинський бровар», «Бургомістр» львівський, «Любарт». 

Не обминули увагою у «Хмільна бочка» Луцьк і любителів фруктових пивних смаків. Для них пропонують елі: Вишневий, Журавлиний, Медовий, Сливовий, Грейпфрутовий тощо.


Окрім пива, звареного у кращих броварнях України, «Хмільна бочка» Луцьк  може похвалитися різноманіттям правильно підібраних страв. Шеф-кухар врахував смаки відвідувачів як чоловіків, так і жінок.



Зокрема, чоловікам прийдуться до смаку м’ясні страви з баранини, козлика, страуса, бобрика, телятини,  апетитна рулька.



А прекрасній половині людства, безперечно, смакуватимуть у «Хмільній бочці» Луцьк  філе форелі під ніжним вершковим соусом, салат з лососем , салат з морепродуктами, сациві  з ніжного філе індика.



Найцікавіше, що, зважаючи на концепцію «Хмільної бочки», де кожного відвідувача зустрінуть як дорогого гостя, кухарі закладу не залишили без уваги і дітлахів, які приходять до «Хмільної бочки» разом із батьками та залюбки ласують улюбленими бургерами з картопелькою фрі або  італійською  пастою.

Паб – це не лише  пиво і закуски. Паб – це цілковита свобода спілкування, надзвичайно приємна атмосфера, яка ідеально підходить як для сімейного відпочинку та передишки після робочого дня, так і для різноманітних святкувань та  дружніх «футбольних» посиденьок великої дружньої компанії.

Саме так вважають у мережі пабів «Хмільна бочка» Луцьк, а тому чекають на вас щоденно, з 10 до 23 години.

м. Луцьк вул.Паркова 1;  вул. Винниченка,51.        

Бронювання столиків за тел: 0660942137. 

Сподіваємося, що тепер ви точно знаєте, де попити пива у Луцьку, де знайти крафтове пиво у Луцьку, які є паби та пивні ресторани у Луцьку, де подивитися футбол у Луцьку, де у Луцьку свіже пиво, де у Луцьку живе пиво на розлив!

#пиво #пивонарозлив #пиволуцьк #пивоволинь #пивопивоварня #випитипиво #живепиволуцьк #пивофутбол
 
Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя, Україна, Таблоїд, Дозвілля, пиво, луцьк, волинь, Відео
В тему