Відео

«Ударив по педалях»: у Рівному велосипедист збив дівчину на тротуарі і втік (відео)

«Ударив по педалях»: у Рівному велосипедист збив дівчину на тротуарі і втік (відео)

На цьому кількасекундному відео видно, як у центрі міста велосипедист збиває дівчину-пішохода. 

Відео автора «@vidimamax» поширюється у соцмережах. Із нього зрозуміло, що подія сталась на Соборній поблизу 36-го будинку, передає «Суспільне. Рівне».

Ось що йдеться у дописі: «Велосипедист збив дівчину на швидкості від 30 до 40 км/год. Доки їхала швидка, я підійшов до нього і кажу, що потрібно дівчині допомогти з лікуванням, на що чую таку відповідь: «А чого вона раптово звертає вбік, хай дивиться назад». Коли приїхала швидка і попросила в нього контактні дані, він схопив свого велосипеда і втік. Взагалі не чоловічий вчинок. Дівчину забрала швидка, в неї розсічена брова до 5 см, її тошнить і т.д.», – пише автор, його слова наводять у спільноті «Типове Рівне». 

Журналісти поцікавились у поліції, чи відомо їм про цей випадок. Пресофіцерка Марія Юстицька інцидент підтвердила та повідомила, що травмувалась 31-річна рівнянка. Про цей випадок вона сама заявила до поліції. Зараз її ще оглядають лікарі, попередньо у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій брови. 

– Так, велосипедист з місця події втік. За наявною інформацією, він також травмував ноги. Поліція наразі шукає винуватця, – сказала пресофіцерка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне
В тему