Відео

«Адепти Шарікова»: львів’яни зчепилися в сварці з прихильниками Шарія (відео)

«Адепти Шарікова»: львів’яни зчепилися в сварці з прихильниками Шарія (відео)

У Львові прибічники скандального блогера роздавали «фірмові» червоні кульки.

Біля знаменитого Шевченківського гаю, у неділю, 14 липня, прихильники проросійського блогера Анатолія Шарія кидалися на перехожих, повідомляє ІА «Вголос».

Прибічники скандального блогера роздавали людям, які прогулювалися в зеленій зоні чи йшли у справах, повітряні кульки і вступали в запеклі суперечки з тими, хто з ними не згоден. Себе вони називали «українцями». Натомість їм протистояли місцеві, які були у парку. Опоненти вигукували, що «це проросійська агітація».

Відзначається, що перехожі спершу охоче брали червоні кульки, проте згодом, коли дізнавались, що це пропаганда, викидали їх.

«Думав, це якась рекламна акція, а виявляється, пропагують «рускій мір». Звісно, що я не підтримую ні Шарія, ні його поглядів. Ці кульки – це дуже хитра маніпуляція», – розказав журналістам перехожий Іван.

Анатолій Шарій відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями та критикою української влади.  Пропагандист залишив країну у 2013 році, оскільки після влаштованої ним стрілянини його оголосили у розшук. Він переховувався в Нідерландах і Литві. Нещодавно ЦВК зареєструвала його кандидатуру на вибори, але, у зв’язку з протестами, скасувала рішення. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему