Відео

«Показуха»: диктатор Путін закинув 10 шайб у хокейному матчі (відео)

«Показуха»: диктатор Путін закинув 10 шайб у хокейному матчі (відео)

Вожак стерхів і «легенда хокею» закидав шайби у ворота, наче із шайбомета.

Глава держави-агресора Володимир Путін знову побравував своєю відмінною фізичною формою перед народонаселенням РФ. Керманич сусідньої країни у свої 66 років не лінується час від часу оголювати торс і стабільно підтримує імідж вожака стерхів, рибалки-рекордсмена, майстра східних єдиноборств і взагалі «парубка хоч куди».

Цього разу Путін викотив на ковзанах на льодову арену у складі хокейної команди «Легенди хокею», де, крім нього, грають інші політики, зокрема, головний солдафон Росії – міністр оборони Сергій Шойгу, а також справжні зірки цього спорту. Гала-матч Нічної хокейної ліги проходив у курортному Сочі, і Путін закинув у ворота супротивника аж 10 шайб. У підсумку «Легенди хокею» обіграли суперників із розгромним рахунком 14:7.  ЗМІ країни при цьому транслювали спортивну виправку свого президента у режимі «наживо».

Традиційно Путін ганяв шайбу по кризі у червоній формі під номером 11.

Причому в цьому взірцево-показовому фарсі не обійшлося без курйозів. Інцидент стався, коли до російського президента під’їхали діти і той нагнувся, щоби підняти шайбу і передати юним хокеїстам. У цей момент рефері вирішив допомогти главі держави підвестися. Та Путін зло відмахнувся від простягнутої руки. Цей момент потрапив на відео.

Згодом воротар Нічної ліги хокею, який пропустив першу шайбу, закинуту вождем Кремля, завіряв, що президентові РФ навмисне не піддавався і грав серйозно. При цьому чоловік надзвичайно пишається тим, що саме йому Путін забив першу шайбу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему