Відео

Озброєний неадекват напав на сусідів і поранив чотирьох патрульних (відео)

Озброєний неадекват напав на сусідів і поранив чотирьох патрульних (відео)

На Дніпропетровщині затримали 39-річного чоловіка, який без жодної причини накинувся на людей і бив їх ножем, молотком та гайковим ключем.

Унаслідок таких дій поранено четверо поліцейських та подружжя сусідів, повідомляє ТСН.

Усе сталося у багатоповерхівці в місті Кам’янське. Олександр усього лиш постукав у двері до сусідів, щоб домовитися про ремонтні роботи – навіть привітатися не встиг.

«11 дір у голові! Я хоч живий, слава Богу», - каже чоловік.

З його слів, нападник навіть не розмовляв – одразу почав бити ключем по голові. Перепало й дружині, котра спробувала розборонити чоловіків, – від ударів нападника в неї тріщини в кістках черепа.

Кремезний чоловік, який ні з ким не спілкувався, разом із мамою переїхав з іншого міста кілька років тому. Сусіди кажуть, що й уявити не могли таку небезпеку поруч.

«Вони дуже замкнено жили обидва. Проскочили з коридору – і все. Більше нічого. Ніяких таких заміток не було», - кажуть люди.

Після нападу на подружжя мешканці будинку викликали поліцію.

Правоохоронцям також перепало. «Що він буде такий агресивний, ніхто не знав. Сталося миттєво – тільки відкриваються вхідні двері, він одразу вистрибнув із ножем, газовим балоном. Умови були дуже складні, тому що приміщення маленьке, тісно», - розповів інспектор патрульної поліції Едуард Білуха.

«Кухонний великий ніж. Забрали в нього ніж, він забіг додому, взяв молоток. На попередження ніяк не реагував. Міцний, вищий, більший за нас. Усе мовчки робив», - розповів колега патрульного Андрій Бородай.

Із розрізаними сухожиллями та після численних ударів по голові – поліцейські таки застосували табельну зброю. Нападник дістав наскрізне поранення в груди. Лише після цього агресивного чоловіка вдалося затримати.

«Він стабільний. Життю і здоров’ю його нічого не загрожує. Він інвалід за психічним захворюванням із семи років, тому людина не зовсім адекватна», - пояснює головний лікар лікарні швидкої допомоги Кам’янського Ростислав Винар.

Міцно зафіксованого, під охороною та в супроводі медиків, нападника везуть швидкою з лікарні до суду обирати запобіжний захід.

«Перебуває на психіатричному обліку. Але раніше випадків такої агресії зафіксовано не було. А питання, осудний чи ні, буде визначено судом. Це навмисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, а також посягання на життя працівника правоохоронного органу», - пояснив суть обвинувачення начальник Кам’янського відділу поліції Сергій Лукашов.

П’ятеро потерпілих, а це подружжя та троє копів, залишаються в лікарні. Один поранений поліцейський зміг повернутися на службу після надання медичної допомоги. Жителі багатоповерхівки тепер хвилюються, щоб агресивний сусід не повернувся додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці зухвалого нападу на родину на Волині: одна людина загинула, одна – в лікарні (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство
В тему