Відео

Британець відлякав агресивного фазана «шлюбним танцем» голяка (відео)

Британець відлякав агресивного фазана «шлюбним танцем» голяка (відео)

Підданий королеви показав нахабному птаху, хто тут альфа-самець.

До жителя Корнуолла Стіва Фелпса, який є фахівцем з догляду за копитами коней, звернувся один з клієнтів-сусідів, який, мабуть, вважав його професіоналом у всьому, що стосується тваринного світу, передають «Факти».

Клієнт поскаржився Стіву на фазана, який оселився поруч із його будинком і кожен раз кидається на людей, що з’являються в його полі зору, цілячись їм в обличчя гострими кігтями.

36-річний Стів звернувся за порадою в соцмережі. Там йому насамперед порекомендували пристрелити агресивного птаха. Але це здалося йому занадто радикальним рішенням. Зрештою одного з приятелів Фелпса осяяло: він запропонував Стіву станцювати перед фазаном ритуальний шлюбний танець. Таким чином він доведе пернатому нахабі, що є більш крутим і великим домінуючим самцем, застовпивши таким чином територію.

Стів вирішив спробувати. Він роздягнувся практично догола, залишившись лише в подарованих йому кимось жартома чоловічих трусах-стрінгах. Ззаду він приладнав собі палиці, створивши подобу хвоста з пір’я. І зобразив, як міг, фазанячий шлюбний танець.

«Чесно кажучи, фазан виглядав шокованим», – розповів британець згодом. Ніяких проблем з птахом більше не виникало: той волів забратися подалі від дивного конкурента.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, Курйози
В тему