Відео

«Розумна щітка» з іграми для дітей (відео)

«Розумна щітка» з іграми для дітей (відео)

Компанії «Colgate» та  «Apple» випустили «розумну щітку» з іграми для дітей. Зубний девайс здатний скласти «карту ротової порожнини».

Компанія «Colgate» спільно з  «Apple» випустили зубну щітку зі штучним інтелектом. Вона продається тільки в фірмових магазинах «Apple». Коштує такий девайс, як пише TJournal, 99,95 доларів, пише kyky.org.

«Розумна щітка» з іграми для дітей (відео)

Щітка синхронізується з додатком для iOS Colgate Connect і Apple Watch. Зубний девайс здатний скласти «карту ротової порожнини», стежить, наскільки правильно ви чистите зуби, показує, які ділянки рота залишилися недоторканими.

Крім того, додаток збирає дані з щітки і дає користувачеві поради по догляду за зубами. Однак «Colgate» пішли ще далі і розробили спеціальні ігри для дітей. Чим довше дитина чистить зуби, тим більше монеток в грі він може зібрати.

Розробники стверджують, що щітка на повній зарядці може працювати до 10 днів.

Зауважимо, що «Apple» - це вже не перша компанія, яка продає «розумну щітку». У 2017 році компанія «Kolibree» випустила схожий пристрій. Правда, він  дорожчий (коштує 129 доларів), зате синхронізується не тільки з iOS, а й з Android.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему