Відео

«Ахи-охи»: вболівальники задражнили тенісистку, яка стогнала на корті (відео)

«Ахи-охи»: вболівальники задражнили тенісистку, яка стогнала на корті (відео)

Білоруська спортсменка занадто голосно кричала, відбиваючи подачі суперниці з Австралії. Через це стала об’єктом тролінгу з боку вболівальників.

Білоруську тенісистку Аріну Соболенко, яка під час останньої гри занадто голосно скрикувала, відбиваючи подачі, почала передражнювати публіка на трибунах. Відео стрімко набирає популярності в YouTube.

Сталося це на одному з матчів тенісного турніру Australian Open, який проходив у вівторок, 16 січня. На корті голосиста білоруска зійшлася з австралійською ракеткою Ешлі Барті. Під час змагань спортсменка з Білорусі надто гучно скрикувала, що згодом відзначили і судді, і в’їдливі журналісти, і суперниця. А глядачі під час гри взагалі зі своїх місць почали пародіювати білоруску. Вболівальники, які в основному тримали кулаки, звісно ж, за землячку-австралійку, стали імітувати крики білоруської тенісистки. Й прохання суддів заспокоїтися тільки підстьобнуло трибуни, які взялися видавати звуки а-ля Соболенко. Поєдинок закінчився перемогою Ешлі Берті, а пізніше вона прокоментувала кореспондентам, що була готова до «гучної манери гри» супротивниці. 

На надмірно експресивний стиль гри Соболенко звернули увагу і любителі тенісу, які дивилися матч удома і почали висловлювати свої враження в соцмережах: «Соболенко спроможна видавати 347 різних за звучанням і висотою звуків! Незаперечний талант!» – пише один юзер. «Вона хороша тенісистка, але з тими її криками і стогонами на полі потрібно щось робити! Всесвітня тенісна асоціація, вам пора змінити канал!» – підтакує інший.

Білоруська гравчиня в теніс Аріна Соболенко, якій 19 років, має негласний титул «найголоснішої» тенісистки світу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему